• 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • شهرنشین مدرن ام‌وی‌ام + ویدیو بررسی
  • 1
  • 1
  • 1
11111شهرنشین مدرن ام‌وی‌ام + ویدیو بررسی111
آزمایش فنی و بررسی کراس اوور کوچک شهری جدید MVM X۳۳ Cross

شهرنشین مدرن ام‌وی‌ام + ویدیو بررسی

عصر خودرو- شهرهای ایران و بخصوص پایتخت یعنی شهر تهران، مملو از ترافیک و مشکلات پارک خودروها هستند. یکی از گزینه هایی که به خوبی می تواند پاسخگوی مدرن به نیازهای شهرنشینی در ایران باشد، MVM X۳۳ Cross است که به نوعی به عنوان نسخه فیس لیفت X۲۲ شناخته می شود و تحولات آپشنی و ظاهری آن موجب ارتقاء هویت شهری این خودرو شده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»؛ X33 Cross یک هاچ بک شهری یا به تعریف عمومی، مینی کراس شهری است که 4.2 متر طول دارد و از یک موتور 3 سیلندر یک لیتری توربو با حداکثر توان 102 اسب بخار و حداکثر گشتاور 150 نیوتون متر نیرو میگیرد که از طریق گیربکس CVT اتوماتیک 9 سرعته به محور جلو منتقل می شود. مصرف سوخت ترکیبی اعلامی مدیران خودرو برای این مینی کراس 7.2 لیتر در صد کیلومتر است و از نظر سطح امکانات ایمنی و رفاهی تقریبا هیچ خودرویی در این بازه قیمتی، توان رقابت با X33 Cross را ندارد.

ام وی ام X33 کراس 4,200 میلیمتر طول، 1,760 میلیمتر عرض، 1,570 میلیمتر ارتفاع و فاصله محوری 2,555 میلیمتری دارد و یک کراس اوور کوچک یا کامپکت است.
در جلو چراغ های روشنایی روز بصورت خطی طراحی شده و پایین تر چراغ های اصلی در گوشه سپر دیده می شود. خطوطی که در چراغ روشنایی روز دیده می شود را می توان در خطوط کرومی جلوپنجره هم دید و این هماهنگی خوبی را در طراحی جلوی این خودرو رقم زده است. در قسمت پایین سپر، باربند، رکاب و سپر عقب قطعاتی با رنگ نارنجی یا قرمز بکار رفته که باعث می شود چهره اسپرت تری را در این کراس اوور کامپکت داشته باشیم.
در نمای جانبی سقف منحنی و مشکی رنگ را داریم و رینگ های دو رنگ 17 اینچی در این خودرو بکار رفته است. نکته مهم اضافه شدن فلاپ های برجسته مشکی رنگ روی گلگیرها است که باعث شده تا ام وی ام X33 کراس کمی پهن تر بنظر برسد و استایل کراس در این خودرو بخوبی القا شود. در عقب چراغ های به هم پیوسته را داریم که در وسط آن نشان MVM قرار گرفته است و دو خروجی اگزوز در دو طرف دیفیوزر این خودرو است تا همه جوره سعی شده باشد که این کراس اوور اسپرت بنظر برسد و در جذب بازار مشتریان جوان موفق عمل کند.
در داخل تریم دو رنگ را داریم که نسبت به آنچه در X33 قدیمی دیده می شد بسیار جذاب تر است و کابین این خودرو پیشرفت خوب چینی ها در سال های اخیر را به ما ثابت می کند چراکه المان های داخلی با دقت و به زیبایی طراحی شده اند. یک صفحه نمایش 10.25 اینچی در وسط سیستم اطلاعات سرگرمی را در دسترس قرار می دهد که وضوح قابل قبولی دارد و در کنار آن جلوآمپر نیمه دیجیتال را در پشت فرمان می بینیم.
بر اساس آنچه چری می گوید در طراحی داخلی و دوخت رودری ها از پوست اژدها الهام گرفته شده و نورپردازی داخلی طوری تنظیم شده تا این تودوزی ها زیبایی بیشتر داشته باشند. تنظیمات سیستم تهویه از طریق دکمه های پیانویی در پایین دریچه ها انجام می شود و در کل طراحی قابل قبولی در کابین می بینیم. در بحث امکانات هم ام وی ام X33 کراس در رده ای بالاتر نسبت به ایکس 22 پرو قرار می گیرد و شما می توانید لیست امکانات این خودرو را در جدول مشخصات فنی مطالعه کنید.
از مهمترین امکانات ایمنی این خودرو می توان به چهار کیسه هوا، سامانه کنترل پایداری الکتریکی و سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی اشاره کرد. همچنین در بخش امکانات رفاهی این خودرو شاهد مواردی همچون شارژر بی سیم تلفن همراه، سانروف برقی، استارت دکمه ای، تهویه الکتریکی دستی، گرمکن صندلی های جلو، ترمز پارک برقی، حالت تیپ ترونیک جعبه دنده،  تنظیم حالت رانندگی، سنسور نور، چراغ روشنایی روز، تریم داخلی چرم مصنوعی، نور پردازی کابین، جلو آمپر دیجیتال، سنسور پارک و دوربین دنده عقب، رینگ آلومینیومی، فناوری LED چراغ ها، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، سنسور فشار باد تایرها، قابلیت اتصال مستقیم تلفن همراه به نمایشگر خودروو ... هستیم.
یکی از مهمترین چالش های رانندگی شهری با این خودرو شتاب و همچنین توان شیب‌روی آن است. تیم بررسی خودروامروز به همین منظور، یکی از پرشیب ترین محله های تهران واقع در بام فراز را با 4 سرنشین و وزن مجموع حدود 300 کیلوگرم سوار بر این خودرو آزمایش کرد. نتیجه مطلوب تر از آنچه بود که تصور می شد، X33 Cross حداقل در مقایسه با خودروهای تنفس طبیعی تولیدی داخلی شتابگیری و کشش بهتری را به نمایش گذاشت و تقریبا در هیچ شرایطی حس عدم توانمندی را القا نمی کرد. این خودرو همچنین به دلیل آنکه حداکثر گشتاور 150 نیوتون متری دارد، عملا برای کشش، حدود 5 نیوتون متر از همه خودروهای تولیدی ایران با پیشرانه های TU5 یا XU7 جلوتر است و گشتاور است که کشش و شتابگیری را رقم می زند.

بررسی های ما مشخص کرد که فضای داخل کابین این خودرو از نظر فضای پا هم برای سرنشینان جلو و هم برای سرنشینان عقب، به مراتب بهتر از رقیب بومی این خودرو یعنی پژو 207 است و همین مزیت می تواند این خودرو را برای 4 سرنشین قابل استفاده کند. همچنین فضای بار این خودرو نیز نسبتا قابل قبول است و حتی برای سفرهای کوتاه می تواند پاسخگوی نیاز خریداران باشد. شاید یکی از نقد هایی که به X33 Cross وارد است این باشد که ارتفاع سر برای سرنشینان در جلو بخصوص برای افراد با قد بالای 180 می تواند کمی در دید جلو مشکل ایجاد کند. همچنین نفوذ صدا بخصوص در فشار های بالای دور موتور ممکن است به مذاق بسیاری خوش نیاید و البته باید این مساله را درک کرد که پیشرانه یک لیتری در شرایط سختی که موتور های 16 سوپاپ داخلی کم می آورند، هر چند عملکرد خوبی را نشان می دهد اما تحت فشار سنگینی قرار دارد و این حجم از صدا طبیعی است.
ترمز خودرو عملکرد خوبی دارد و سیستم های کمکی ترمز نیز اطمینان از توقف امن آن را دو چندان می کند؛ موضوعی که در عمده رقبای ایرانی این خودرو وجود ندارد. پایداری خودرو در پیچ ها نسبتا قابل قبول است اما در مانورها ممکن است بعضا حرکات عرضی اطمینان کامل را ایجاد نکند اما در نهایت، این خودرو علی رغم یدک کشیدن نام کراس اوور، هویتی هاچ بک مانند دارد. همچنین عدم استقلال سیستم تعلیق عقب که از نوع میل پیچشی است باعث می شود کمی شدت ضربات دست اندازها در بخش عقب بیشتر حس شود که باز هم در مقایسه با رقبای ایرانی و خودروهایی که تعلیق عقب یکپارچه دارند عملکرد بهتری را به نمایش می گذارد.

امیرحسین برخورداری

عکس: اعظم صباغ

Copyright © 2015 - Asrekhodro by Daustany