• آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
  • آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
  • آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
  • آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
  • آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
  • آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
  • آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران
آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایرانآشنایی با اولین سدان اشکودا در ایرانآشنایی با اولین سدان اشکودا در ایرانآشنایی با اولین سدان اشکودا در ایرانآشنایی با اولین سدان اشکودا در ایرانآشنایی با اولین سدان اشکودا در ایرانآشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران

آشنایی با اولین سدان اشکودا در ایران

عصر خودرو- شرکت پارس ساتر هوشمند واردکننده برند اشکودا در ایران، سوپرب سدان محبوب اروپایی را برای عرضه آماده کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، این خودرو که از پلت فرم مشترک با فولکس واگن پاسات بهره می‌برد، قرار است یاد خاطره محصولات این برند را در بازار زنده کند.

آشنایی با سوپرب
این سدان از سال 2001 تا به الان در خط تولید اشکودا در حال تولید است. خودرویی که به بازار ایران آمده، سومین نسل این خودرو با کد اتاق B8 است که از سال 2015 روی خطوط تولید اشکودا در کشورهای جمهوری چک، چین، هند، قزاقستان و اوکراین تا سال 2024 مونتاژ شده و بعد از آن نسل چهارم این خودرو روانه بازارهای جهانی شد. سوپرب وارداتی روی پلت فرم MQB فولکس واگن ساخته شده که خودروهای مطرحی همچون فولکس واگن آرتئون، پاسات و تیگوان نیز روی این ساختار تولید شده‌اند.

درباره اشکودا
اشکودا یک خودروساز با اصالت از جمهوری چک است. این شرکت فعالیت خود را از سال 1925 میلادی در صنعت خودرو شروع کرد. در سال 1991 اشکودا تحت مالکیت گروه فولکس واگن قرار گرفت. خودروهای این برند در بیش از 100 کشور جهان به فروش می‌رسد. این شرکت که قدمتی در حدود 100 سال دارد، در دور جدید واردات توسط شرکت پارس ساتر هوشمند به بازار ایران آمده است. در رابطه با لوگو این خودروساز اروپایی تعابیر مختلفی وجود دارد. در سال 1923، دو علامت تجاری مختلف به ثبت رسید. اولی یک تیر بالدار را نشان می‌داد که به سمت راست با پنج پر در یک دایره و دومی یک تیر بالدار با سه پر بود. تیر بالدار معروف با سه پر هنوز هم آرم اشکودا را تشکیل می‌دهد.

مشخصات فنی
سوپربی که شرکت پارس ساتر قصد عرضه آن به بازار را دارد، از یک موتور 4 سیلندر 1400 سی‌سی توربو بهره می‌برد. حداکثر قدرتی که این سدان اروپایی در اختیار شما می‌گذارد، 148 اسب‌بخار و 250 نیوتن‌متر گشتاور است. تمامی این نیرو توسط یک گیربکس 7 سرعته دوکلاچه به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.
سوپرب در هر 100 کیلومتر 5.9 لیتر بنزین مصرف می‌کند که با توجه به وزن 1440 کیلوگرمی و باک 69 لیتری عدد مناسبی ارزیابی می‌شود.
سیستم تعلیق این سدان لیفت بک، در جلو مستقل مک فرسون و در عقب مستقل مولتی لینک است که این ترکیب سیستم تعلیق دقیقا شبیه به برادر ناتنی آن یعنی فولکس واگن پاسات است.

تجهیزات ایمنی و رفاهی
اشکودا سوپرب وارداتی همچون باقی خودروهای با اصالت ضامن سلامتی شما است. 6 کیسه هوا (راننده و سرنشین جلو، جانبی جلو، پرده‌ای)، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم کمکی حرکت در سربالایی، سیستم توزیع نیروی ترمز و دستیارهای کمکی رانندگی (رادار بین خطوط، کروزکنترل تطبیقی، آلارم خستگی راننده، ترمز اضطراری اتوماتیک، اخطار برخورد از جلو) از جمله امکانات ایمنی این خودرو هستند.
شاید در نگاه اول فکر کنید که اشکودا سدان کم آپشنی است. سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سقف سانروف، اتوپارک، سنسور نور و باران، تهویه اتوماتیک دو کاناله، درب صندوق برقی، روکش چرم صندلی‌ها، تنظیم برقی صندلی راننده در 8 حهت با حافظه، گرمکن صندلی‌های جلو، سنسور پارک جلو و عقب، کیلومترشمار 10.25 اینچی دیجیتالی، مالتی مدیا 9.2 اینچی لمسی با 6 عدد بلندگو، دوربین دنده عقب، شارژر وایرلس، چراغ‌های تماما LED، آینه‌های تاشو برقی، تنظیم فرمان در 4 جهت، سیستم کنترل فشار باد تایرها، و ترمزپارک برقی با اتوهلد از جمله امکانات رفاهی سوپرب وارداتی است. حال با این حساب به نظر شما سوپرب یک خودروی کم آپشن است؟

طراحی بیرونی
در نمای بیرونی یک طراحی کلاسیک و ساده داریم که شاید تا سالیان سال طرح ماندگاری باشد. با توجه به اینکه این خودرو از پلت فرم مشترکی با فولکس واگن پاسات و آرتئون بهره می‌برد، سبک طراحی قطعات شبیه به یکدیگر است.
سبک طراحی جلوپنجره و چراغ این خودرو همانند دیگر محصولات این برند است. چراغ‌ها تماما LED کار شده‌اند و مه‌شکن جلو در زیر سپر قرار دارد. توجه داشته باشید طراحی این خودرو به سال 2015 برمی‌گردد. البته در طی سال‌های گذشته تغییراتی مختصر در گرافیک چراغ‌ها و رینگ‌ها داده شده اما هویت بصری کلی خودرو تغییری نکرده است. کروم کاری در جای جای بدنه به صورت خیلی هوشمندانه کار شده تا حس لوکس بودن را به مالک خودرو القا کند.
در نمای جانبی طراحی رینگ‌ها و قالب ساده درب‌ها ما را یاد فولکس واگن پاسات می‌اندازد. رینگ‌های 18 اینچی این خودرو کاملا با ابعاد کلی خودرو همخوانی دارد. روی درب‌های جلو نوشته سوپرب درون یک قاب کرومی به زیبایی هرچه تمام‌تر قرار گرفته است.
وقتی به عقب خودرو نگاه می‌کنیم، باز هم چراغ‌های جدا از هم را میبینیم که بر خلاف خودروهای امروزی به هم پیوسته قرار نگرفته‌اند. فقط یک نوار کرومی نازک دو چراغ را به هم متصل کرده است. سبک طراحی درب صندوق به نحوی است که شیشه عقب به همراه درب صندوق بالا می‌رود که در نوع دسته‌بندی خودروها به این نمونه قرارگیری لیف بک می‌گویند.
وقتی حرف از یک برند مطرح به میان می‌آید دقیقا انتظار بالایی از آن خودرو داریم. جزئیات و دقت در مونتاژ در سوپرب واقعا تحسین برانگیز است و در این مورد هم ما را یاد محصولات برند محبوب آلمانی یعنی فولکس واگن می‌اندازد.

طراحی داخلی
وقتی درب خودرو را باز می‌کنیم باز هم خاطره پاسات زنده ‌می‌شود. تمامی دسته راهنما و برف پاک‌کن، مالتی مدیا، مجموعه کلیدهای روشنایی چراغ‌ها، پنل تهویه مطبوع و فرمان همگی از کمپانی بزرگ آلمانی به عاریت گرفته شده است.
در داخل خودرو همانند نمای بیرونی طراحی ساده و کلاسیک داریم که سبب شده تا ارگونومی کابین برای دسترسی راحت به تمامی اجزا در بهترین حالت خود باشد. متریال مورد استفاده درون کابین، کیفیت ساخت بالا و فضای پا و سر بسیار خوب از مزایا طراحی کابین این خودرو است. با توجه به اینکه فاصله بین دو محور این خودرو، 2841 میلی‌متر است، نسبت به پاسات که عدد آن 2803 میلی‌متر است، فضای داخلی بیشتری داریم. همچنین صندوق عقب این خودرو کاملا نیازهای یک خانواده ایرانی را بر طرف می‌کند و حجم 625 لیتری آن جای هیچ سخنی باقی نمی‌گذارد.

در پایان امیدواریم هر چه زودتر پای خودروهای با کیفیت و با اصالت به جاده‌های کشور باز شود تا مصرف‌کنندگان با انتخاب درست و حق انتخاب کامل نسبت به خرید خودرو اقدام کنند.

نویسنده : محمد کمال‌پور

Copyright © 2015 - Asrekhodro by Daustany