عصر خودرو- مدیرعامل شرکت دانشبنیان تام ایرانخودرو گفت: امروز موفق به دستیابی به دانش تولید خودروی برقی در کشور شدیم و با همکاری شرکت مپنا به دنبال تولید آن هستیم.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، «کیوان وزیری» امروز (چهارشنبه) در مراسم معرفی دستاوردهای شرکت دانشبنیان تام ایرانخودرو در چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی افزود: این شرکت با سابقه 27 ساله در راستای گسترش علم و دانشبنیان شدن صنعت خودرو و دیگر صنایع گام برداشته است.
اشاره وزیری به اتمام طراحی خودروی تارا برقی از سوی این شرکت است که این خودرو در مرحله صحهگذاری است که تا پایان سال 20 نمونه از آن و تا پایان اردیبهشت ماه 1402 تعداد 50 دستگاه از آن ارائه خواهد شد. همچنین راهاندازی ایستگاههای شارژ خودروهای برقی نیز توسط مپنا در حال انجام است.
وی اظهار داشت: در سال 76 و همزمان با تاسیس این شرکت، توان داخلیسازی 45 درصد تجهیزات و 30 درصد خطوط تولید وجود داشت، اما امروز بهجز خودروسازی که 100 درصد تجهیزات، خطوط تولید و کارخانه را طراحی و تولید میکنیم، بهطور متوسط70 درصد داخلیسازی در حوزه غیرخودرویی حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت تام ایرانخودرو، طراحی T-Box، NBCM و ICN که همگی جزو قطعات الکترونیکی پیشرفته خودرویی هستند را از جمله دستاوردهای شرکت تام در عرصه داخلیسازی در صنعت خودرو برشمرد که تا 40 درصد کاهش ارزبری و به عبارتی 9.5 میلیون دلار در حداقل ظرفیت تولید به دنبال دارد.
وی ادامهداد: همچنین در ماژولهای تولید هوشمند نیز تا 45 درصد کاهش ارزبری، یعنی 3.8 میلیون دلار در هر پکیج صرفهجویی حاصل شد.
وزیری، سایر پروژههای دانشبنیان در حال اجرای این شرکت را شامل NBCM (ماژول مغز بدنه خودرو)، نمایشگر جلو آمپر دیجیتال، رادار، خودروی برقی، ماژول کنترل موتور (ECU)، پلتفرم برق و الکترونیک و باد لاستیک خودرو (TPMS) عنوان کرد
وی گفت: تام ایران خودرو، شرکتی در سطح بینالمللی است که در زمینه مهندسی و اجرای طرح های صنعتی و عمرانی فعالیت دارد.
مدیرعامل شرکت تام ایرانخودرو خاطرنشانکرد: از بدو تاسیس، این شرکت با تکیه بر دانش سرمایه های انسانی خود و انتقال فناوری های نوین و بهکارگیری آن توانسته است رشد قابل ملاحظه ای در مهندسی و اجرای پروژه های به صورت EPC در حوزه های مختلف خودروسازی، اتوماسیون صنعتی، نفت، گاز و پتروشیمی، حمل و نقل و زیرساخت، نیرو و تاسیسات و صنایع معدنی کسب کند.
وی بیانداشت: سطوح ارائه خدمات در این شرکت شامل ارائه راهکار جامع، توسعه خطوط تولید، ارائه خدمات مهندسی تخصصی و تعمیر و نگهداری است و از دیگر خدمات آن میتوان به نوسازی صنایع، ایجاد خطوط پیشرفته تولید، هوشمندسازی، اتوماسیون صنعتی و مانیتورینگ اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت تام ایرانخودرو خاطرنشان کرد: بیش از 527 نفر نیروی انسانی خبره در دفتر مرکزی و 2 هزار و 483 نفر در هلدینگ تام مشغول به فعالیتند که 32 درصد نیروهای نخبه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و 50 درصد را نیروهای لیسانس تشکیل میدهند.
لزوم استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان برای رفع مشکلات صنعت و اقتصاد
در این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین «عبدالعلی گواهی» رییس سازمان عقیدتی- سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: بسیاری مردم و حتی مدیران کشور تا سال 1400 با مقوله دانشبنیان آشنا نبودند، تا اینکه رهبر معظم انقلاب به این عرصه ورود کردند.
وی با بیان اینکه در این 44 سال پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در برخی موارد به بیراهه رفتهایم و خسارتهایی به کشور وارد شد، تصریحکرد: امروز میدانیم که باید در مسیر پیش رو با مطالعه بیشتر و پژوهش حرکت کنیم.
حجتالاسلام گواهی تصریحکرد: تا کسی دوران پیش از انقلاب را درک نکرده باشد، درک دستاوردها و عملکرد پس از انقلاب برایش میسر نیست. امروز با نسل مظلومی در کشور روبهرو هستیم که حقایق گذشته را ندیدهاند و درخصوص امروز و دستاوردهای انقلاب نیز اطلاعات درستی به آنان داده نشده است.
وی، ارکان اصلی انقلاب را ایدئولوژی (اسلام)، مردم و رهبری عنوان کرد و گفت: در 44 سال گذشته مردم به تمام وجود پای کار بودند، اما به نسل جدید این طور القا شد که نظام هیچ کارایی ندارد.
رییس سازمان عقیدتی- سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح تصریحکرد: مشکلات امروز کشور ناشی از سوء مدیریت و سوء تدبیر است، از نیروی انسانی و سایر امکانات کشور استفاده بهینه نمیشود، نابرابرایهایی در سطح اجتماع وجود دارد و برخی اختلافات حزبی و گروهی را شاهد هستیم، همچنین مصرف ما با امکاناتمان همخوانی ندارد و باید بتوانیم در این موارد به اصلاح امور پرداخته و در صنعت و اقتصاد از توان شرکتهای دانشبنیان برای رفع مشکلات استفاده کنیم.