آیت الله حسینی بوشهری:
ایمنی خودروهای داخلی مناسب نیست
عصر خودرو- نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ایمنی خودروهای تولید داخل را نامناسب دانست و گفت: باید سطح آموزش رانندگان ارتقا یابد.
عصر خودرو- نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ایمنی خودروهای تولید داخل را نامناسب دانست و گفت: باید سطح آموزش رانندگان ارتقا یابد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری همزمان با هفته راهداری و حمل و نقل جادهای در مدیران و جمعی از کارکنان اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان قم به نقش کلیدی صنعت حمل و نقل در مسائل زیربنایی (اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ...) و مغفول ماندن اهمیت آن در نزد عموم پرداخت و اظهار داشت: نقش خادمان عرصه حمل و نقل اعم از رانندگانی که از اقصی نقاط کشور و درشرایط دشوار، اقدام به جابجایی کالا مینمایند و راهداران و دیگر مسئولانی که در تأمین ایمنی و جلوگیری از انسداد جادهای مشفقانه به انجام وظیفه میپردازند مهم و مرضی درگاه الهی است.
وی در ادامه ضمن قدردانی از اقداماتی که در راستای کاهش حوادث جادهای تاکنون صورت گرفته است آن را ناکافی دانست و بیان کرد: در کشور ما سالانه میزان تلفات جادهای برابر با تعداد کشتهها و آسیب دیدگان از سقوط چند فروند هواپیمای مسافری است که این موضوع بسیار نگران کننده است.
امام جمعه قم بهرهمندی از تجارب دیگر کشورها در امر کاهش حوادث جادهای را ضروری خواند و تصریح کرد: باید در حوادث جادهای نقش دستگاههای متولی مشخص شود تا هر دستگاهی نسبت به انجام وظایف خود پاسخگو باشد.
وی ایمنی خودروهای تولید داخل را نامناسب دانست و گفت: باید سطح آموزش رانندگان ارتقا یابد تا حوادثی که به دلیل عدم مهارت کافی به وقوع میپیوندد به نام دیگر دستگاههای متولی تمام نشود.
آیت الله حسینی بوشهری انجام مسئولانه وظایف محوله را نوعی عبادت به معنای عام آن برشمرد و بیان کرد: هنر ما باید همین انجام مسئولانه وظایفی باشد که به ما واگذار گردیده است.
رتبه دوم قم در کاهش حوادث منجر به جرح و فوت
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان قم نیز در این دیدار اظهار داشت: تبعیت ولایی خادمان عرصه حمل و نقل جادهای در تحقق فرمان امام خمینی(ره)، مبنی بر تخلیه بنادر از تجمیع بار در 26 آذر سال 62، متبلور گردید.
ابوالفضل جمالی در ادامه به شرح اجمالی وظایف ادارات کل راهداری وحمل ونقل جادهای پرداخت و تصریح کرد: اولویت نخست راهداری و حمل و نقل جادهای، تسهیل ترافیک و تأمین ایمنی حداکثری سفرهای برون شهری است.
وی گفت: باتوجه به اقدامات خوبی که طی سال گذشته توسط دستگاههای متولی امر جادهای در استان صورت گرفت، در 8 ماهه نخست سال جاری در زمینه کاهش حوادث منجر به جرح و فوت، حائز رتبه دوم کشوری شدیم.
ثبت 30 میلیون تردد طی 8 ماه گذشته در قم
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان قم در بخشی دیگر ازسخنانش به نقش محورهای مواصلاتی استان به عنوان کریدور ارتباطی 17 استان جنوبی و غربی با مرکز کشور اشاره کرد و افزود: طی هشت ماهه نخست امسال افزون بر 30 میلیون تردد در سطح راههای استان ثبت شده که از این میزان بالغ بر 28 میلیون آن، به دلیل خاستگاه مذهبی، سیاسی قم، ورودی به این شهر مقدس بودهاند.
جمالی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای ارتقای ایمنی محورهای جادهای طی یکسال گذشته نیز به اجرای دهها طرح عمرانی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح جایگزینی نیوجرسیهای مفصلی با گاردریلهای رفوژ وسط آزادراه قم - تهران و بزرگراه امام علی(ع) شهر قم، استقرار دهها دوربین نظارتی، کنترلی و افزایش دستگاههای تردد شمار جادهای به میزان 72 دستگاه و ...بخشی از اقداماتی است که طی همین مدت به انجام رسیده است.
وی در خاتمه با عنوان اینکه در مناسبتهای خاص تقویمی، هر دو ساعت یکبار گزارش تردد جادهای به مسئولان استانی اطلاع داده میشود، گفت: نصب و استقرار 4 دستگاه دوربین کنترل سرعت در کمربندی امام علی(ع) موجب کاهش حوادث در این محور 20 کیلومتری به میزان چشمگیری شده است.