یکسان‌سازی نرخ عوارض آزادراه‌ها

قیمت عوارض ‌طبق پیمایش خودرو تعیین می‌شود‌

عصر خودرو- معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پرداخت با تأخیر عوارض الکترونیک آزادراه مشمول جریمه می‌شود، گفت: برنامه‌ریزی برای یکسان‌سازی نرخ عوارض آزادراه‌ها است و هر خودرو به اندازه میزان پیمایش، عوارض پرداخت می‌کند.

Saturday 04 May 2019 - 15:07:00

قیمت عوارض ‌طبق پیمایش خودرو تعیین می‌شود‌

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، از 28 اسفندماه سال 97 بود که پرداخت عوارض آزادراه‌ها به صورت الکترونیک و بدون توقف‌ در چهار آزادراه ‌تهران-قم، تهران-ساوه، کرج-قزوین و قزوین-زنجان آغاز شد.

این طرح با هدف توسعه فناوری‌های نوین در حوزه حمل‌ونقل و سرعت‌بخشی، سهولت استفاده و ارتقای کیفیت در جهت شناسایی و وصول خودکار عوارض تردد در آزادراه‌های کشور آغاز شد و هم‌اکنون در حال اجرا است.

در این مدل، اخذ عوارضی کاملا به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، پلاک‌ها با دوربین‌های مربوطه خوانده می‌شود و کاربر نیازی به توقف ندارد و به هیچ وجه دریافت نقدی هم وجود ندارد.

‌در این سیستم تشخیص تردد خودرو‌ بر اساس دوربین‌هایی که در نقاط مختلف آزادراه‌ها نصب شده است، انجام می‌شود، ‌ترددها ثبت شده و اطلاعات پلاک به سامانه مرکزی ارسال می‌شود، مشخصات خودروهای ترددکننده با هر سرعتی که باشد، شناسایی می‌شود، بنابراین خودروها می‌توانند با حداکثر سرعت مجاز در آزادراه تردد کنند.

در این سیستم ‌بهتر است، پرداخت‌ها در یک مرحله انجام شود‌، اگر چندین پلاک دارید و از یک مسیر مشترک عبور می‌کنید، می‌توانید پلاک‌ها را انتخاب کرده و پرداخت را انجام دهید، همچنین در صورتی که مسیر رفت و برگشتی طی می‌کنید، می‌توانید عوارض عبور هر دو مسیر را یکجا پرداخت کنید.

‌پرداخت عوارض آزادراهی برای خوروی ترددکننده در آزادراه برعهده مالک خودرو است، همچنین، درصورت عدم پرداخت در مهلت مقرر، پیامک پلیس به مالک خودرو ارسال شده و در نهایت جریمه‌ها و خسارت‌های احتمالی نیز متوجه مالک خودرو خواهد بود، بنابراین، راننده خودرو درصورتی که مالک نباشد، مسئولیتی در این موضوع ندارد.

* شیوه ثبت‌نام پلاک در سامانه پرداخت عوارض‌ آزاد‌راهی بدون توقف

برای مشاهده بدهی و پرداخت عوارض در سامانه پرداخت بدون توقف، ابتدا باید در این سایت (https://www.nspay.ir/) ثبت نام کنید، برای ثبت نام، گام اول وارد کردن شماره موبایل معتبر است،  یک کد فعال‌سازی برای شما ارسال می‌شود که آن را باید در صفحه مربوط وارد کنید، سپس اطلاعات مربوط به کد ملی و بانک را باید وارد کنید، در مرحله بعد، می توانید پلاک یا پلاک‌های مورد نظر خود را در سامانه وارد کنید، برای هر پلاک یک نام دلخواه می‌توانید تنظیم کنید تا در هنگام استفاده از پلاک‌ها راحت تر باشید، در صورت داشتن بدهی معوق، مقابل هر پلاک مقدار بدهی نمایش داده می‌شود.

در مرحله بعد، روش پرداخت را باید انتخاب کنید که به دو روش امکان‌پذیر است البته کاربران در انتخاب روش پرداخت خود، اختیار کامل دارند. ‌

در روش «پرداخت خود اظهاری به‌واسطه پرداخت آنلاین»، خودرو و مبدا و مقصد سفرها خود را انتخاب می‌کنید، سپس مبلغ قابل پرداخت برای شما نمایش داده می‌شود، برای پرداخت، به درگاه پرداخت اینترنتی منتقل می‌شوید و مشابه خریدهای اینترنتی‌ که روزانه با آن سرو کار دارید، پرداخت را انجام می دهید، پس از بازگشت از درگاه پرداخت، کد پیگیری بانک به شما نمایش داده می‌شود، همچنین شما می‌توانید تراکنش انجام گرفته را در صفحه «تراکنش‌ها» مشاهده ‌کنید.

همچنین در روش «‌اتصال پلاک خودرو به حساب بانکی در قالب سامانه برداشت مستقیم ‌پیمان» ‌بر مبنای سقف کاملا مشخص و محدود، به سامانه اجازه می‌دهید که مبالغ مربوط به ترددها را از حساب بانکی‌تان برداشت کند.

‌باید توجه داشت که در صورت داشتن بدهی، باید ابتدا تسویه را انجام دهید و امکان خوداظهاری وجود ندارد، همچنین کاربر قبل تردد، حین تردد و حداکثر 24 ساعت بعد از تردد می‌تواند خوداظهاری کند، پس از گذشت 24 ساعت از تردد، در صورتی‌ که خود اظهاری یا پیمان نداشته باشد، در صفحه فهرست پلاک‌ها میزان بدهی خودرو نمایش داده می‌ شود و باید آن را در اسرع وقت تسویه کند.

* هفت روش ‌پرداخت الکترونیک عوارض‌ آزاد‌راهی بدون توقف

کاربر می‌تواند در مدل‌هایی نظیر ‌نصب اپلیکیشن‌های مربوطه نظیر تاپ، اتول‌ یار، کیپاد، دیجی‌پی، nspay یاپرنا، کسر مستقیم از حساب بانکی‌، کد دستوری  #8*720*‌، خودپرداز‌، کارت‌خوان‌های نصب شده در مجتمع‌های خدماتی-رفاهی، پرداخت سازمانی و تگ‌های قبلی ‌عوارض آزادراهی را پرداخت کند.

استعلام بدهی عوارض آزادراهی هم از طریق کد دستوری #8*720*‌ و هم از طریق ارسال پلاک به شماره‌ 100001531 امکان‌پذیر است.

‌در مدل پرداخت عوارض به صورت اپلیکیشن، پس از نصب یکی از برنامه‌های مذکور بر روی گوشی تلفن همراه و انتخاب گزینه پرداخت عوارض آزادراهی، کاربر مراحل انتخاب مسیر آزادراهی مورد نظر و پرداخت را در برنامه طی می‌کند‌.

در مدل کسر مستقیم از حساب بانکی، با موافقت کاربر و دادن اجازه برداشت از حساب مبلغ عوارض در ازای هر بار تردد در آزادراه‌ها به صورت خودکار از حساب بانکی اعلام شده کسر و به مالک خودرو اطلاع رسانی می‌شود؛ در حال حاضر دارنده‌های حساب در بانک‌های ملت، سپه، اقتصاد نوین، انصار، شهر، ایران زمین، دی، پست بانک و سرمایه می‌توانند از این روش پرداخت استفاده کنند‌.

در روش پرداخت از طریق تگ، کاربر قبل از تردد نسبت به تهیه و نصب آن بر روی خودرو اقدام می‌کند و مبلغ عوارض به طور خودکار پس از عبور خودرو از آزاد‌راه، از مبلغ در کیف پول کسر می‌شود.

در مدل کد دستوری استعلام بدهی و یا پرداخت عوارض آزادراهی با گرفتن کد #8*720*‌ توسط گوشی تلفن همراه به راحتی قابل انجام است.

در روش پرداخت از طریق خودپرداز، بدهی‌های معوق عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر کشور قابل پرداخت است، مالکان خودرو که پیامک حاوی شناسه قبض و شناسه پرداخت را دریافت کردند و یا از وب سایت https://www.nspay.ir/دریافت می‌کنند می‌توانند با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک‌های ملت، سامان، انصار و شهر نسبت به پرداخت اقدام کنند.

در مدل پرداخت از طریق کارت خوان، امکان پرداخت عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان مستقر در پمپ‌بنزین‌ها، مجتمع‌های خدماتی رفاهی و توقفگاه‌های بین راهی در آزادراه‌های کشور فراهم شده است.

در مدل پرداخت سازمانی، شرکت‌ها و کسب و کارهایی که متولی تعدادی خودرو هستند می‌توانند از خدمات پرداخت گروهی برای مدیریت عوارض خودرو‌های تحت پوشش خود با مراجعه به سایت‌های https://www.nspay.ir/ و http://www.aaniro.com/ استفاده کنند‌.

* معاون وزیر راه: طرح پرداخت عوارض آزادراه براساس‌ پیمایش/نرخ عوارض در پرداخت الکترونیکی تغییر نمی‌کند

امیر امینی، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی در این‌باره می‌گوید: آغاز به کار ETC یا در واقع جمع آوری عوارض از طریق روش های الکترونیکی در خردادماه سال 91 بود و ابلاغ آن به یکی از بانک‌های دولتی توسط وزارت راه و شهرسازی انجام شد.

وی که در برنامه زنده «روی خط خبر» سخن می‌گفت، افزود: ‌سال 92 حدود 6 یا 7 آزادراه یک مسیرش را به روش پرداخت الکترونیکی اختصاص داد، در آن زمان بحث این بود که درآمدهای ای تی سی از محل جریمه خودروهایی که از آزادراه عبور می کنند و عوارض نمی‌پردازند تامین شود و بانک مربوطه این عوارض را به سرمایه‌گذار احداث آزادراه بپردازد.

وی تصریح کرد: این موضوع تا سال 94 خوب پیش رفت اما به دولتی بودن بانک ایراد گرفته شد، این ایراد به نحوه پرداخت جریمه خودروهایی که عوارض شان پرداخت نمی‌شد، گرفته شد و کار را 2 سال متوقف کرد، در سال 96 وزیر راه و شهرسازی تصمیم گرفت که این کار را به صورت رقابتی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی مجددا اجرایی کند و ما در واقع هیچ گیت و باجه‌ای برای دریافت عوارض نداشته باشیم و بدون پرداخت نقدی در آزادراه ها این اتفاق بیفتد.

امینی گفت: در همین خصوص یک فراخوان دادیم و یک کنسرسیوم بسیار قوی برنده این فراخوان شد، در این زمینه ما مصوبه دولت را بابت این مساله گرفتیم و دولت اجرای کار را در سال 97 مصوب کرد، شرکت را تشکیل دادند و قرارداد با شرکت در مهرماه سال 97 بسته شد، 6 ماه دوره تنفیذ قرارداد بود که بتواند کار را اجرایی کند و الان هم از 27 اسفندماه 97 در چهار آزادراه به صورت پایلوت و عملیاتی کار به صورت جدی اجرا شده و شاهد یک تحول هستیم؛ این موضوع با توجه به ترافیک سنگینی که اطراف تهران، کرج و قزوین وجود دارد توانسته نقش بسزایی در کاهش ترافیک ایفا کند. 

انجام آزمایشی طرح در 4 آزادراه

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به انجام پایلوت و آزمایشی این طرح در چهار آزادراه تهران – ساوه، تهران – قم، کرج – قزوین و قزوین – زنجان درخصوص مشکلات و موانعی که در مسیر اجرای این طرح قرار داشت، گفت: در آزمایش‌هایی که انجام دادیم هنگام اجرا چند چک اپراتور داشتیم، یعنی پیمانکاران موازی با پیمانکار و مشاور اصلی بودند که روش ها را چک کرده که دقت لازم را عملیات داشته باشد.

وی ادامه داد: این کار هم از تجهیزات و هم از نرم‌افزارهای پیشرفته ای برخوردار است که باید خوب کار کنند چون مردم از این عملیات متاثر می شوند، پس باید دقت بالا باشد و به همین خاطر چندین بار کار کنترل می‌شود همین دلیلی بوده است که چندین مرحله تست و آزمایش انجام گیرد. 

ایجاد روش های نوین پرداختی

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به روش های پرداخت در این طرح گفت: تقریبا همه راه های ممکن همچون فضای مجازی، پوزها و ATM برای پرداخت فراهم شده است در این زمینه حتی با 9 بانک  قرارداد بسته شده که پلاک صاحبان ماشین که در آن بانک ها حساب دارند به صورت مستقیم و اتوماتیک از حساب شان عوارض کم شده و اطلاع رسانی شود، این روش ها هم اعتباری بوده و هم می توانند به جز ATMها و پوزها با کد دستوری *720*8# پرداخت داشته باشند،‌ پنج روش پرداخت متفاوت داریم که از اپلیکشین ها، وبگاه ها و اتصال به حساب بانکی و دیگر روش‌هاست.

وی افزود: البته یک روش دیگری هم به زودی اجرا خواهیم کرد که استفاده از کارت‌های قابل شارژ است که مردم می توانند با خرید این کارت‌ها از طریق درگاه الکترونیکی آن ها را شارژ کنند، این کارت ها به صورت 100 درصد به بخش خصوصی واگذار شده که یکی از محسنات این کار است که در روش های دیگر عملیاتی نشده بود. از نظر ما این کار آزمایش را خوب پس داده بود.

امینی ادامه داد: در این طرح وزارت راه و شهرسازی دیگر تنها نقش حاکمیتی داشته که هماهنگی بین دستگاه و داده ها را در اختیار دارد  و بقیه عملیات کار در اختیار بخش خصوصی است.

عدم تغییر نرخ در طرح پرداخت الکترونیکی آزادراه ها

معاون وزیر راه و شهرسازی‌ با اشاره به اینکه تغییر نرخ با انجام این طرح در آزادراه ها صورت نگرفته است، گفت: تا این لحظه تغییر نرخ نداشته ایم و سعی نداریم به این واسطه تغییرات صورت بگیرد، یک‌سری روش‌های تشویقی در نظر داریم که از جمله آنها که در حال نهایی کردن و به تصویب رساندن آن توسط وزیر راه و شهرسازی است بحث پرداخت زودتر عوارض است.

وی ادامه داد: یعنی اگر کسی عوارض خودش را زودتر پرداخت کند در زمان عبور از گیت‌‌های عوارضی تخفیف هایی به او تعلق بگیرد و از محل این درآمدها بتوانیم سیستم را برگردانده و عوارض اضافه ای تحمیل نشود.

وی افزود: به همین خاطر تا الان بابت عبور از گیت‌ها و عدم پرداخت عوارض کسی جریمه نشده است، ما 5 مرحله چک اپراتوری داریم تا برایمان مسلم شود یک خودرو از گیت عبور کرده است.

امینی اضافه کرد: تا این لحظه تصویب شده همه خودروهایی که تا دهم فروردین 98 از گیت‌ها عبور کرده و پرداخت نداشته‌اند در سطح 50 هزار خودرو جریمه انجام بشود، این موضوع قطعا با دقت 100 درصدی است و خودروهای عبوری که عوارض نداده‌اند جریمه می‌شوند.

معرفی چندین روش برای اطلاع رسانی

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ‌‌ادامه داد: سایتی هم به نام AAniro.com ‌ایجاد شده است که در آن همه شیوه‌های اطلاع رسانی را مردم می‌توانند آنجا مشاهده کنند، یک خط اختصاصی با هفتاد اپراتور 24 ساعته ایجاد شده است که هموطنان می‌توانند تماس گرفته و کسب اطلاع کنند.

وی افزود: شماره تماس در نظر گرفته شده 63468531 که 70 پرسنل در 120 کانال همزمان در سه شیفت هم اکنون فعال است و به ارائه خدمات می پردازند.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد:‌‌ وزارت راه سامانه پیامکی ‌50001531 راه‌اندازی کرده است و جوابگوی مشکلات هموطنان است و با آنها تماس خواهیم داشت و اطلاعات را در اختیارشان می‌گذاریم.

وی تصریح کرد: این روش های ارتباطی فراهم است و همین سایت اعلام شده و دو سامانه پیامکی در اختیار مردم است که اطلاع رسانی داشته باشیم، هموطنان مطمئن باشند که کسی با اجحاف جریمه نخواهد شد، در آینده نزدیک جریمه را از این سامانه حذف خواهیم کرد چون سیستم هوشمند بوده و بدهی پلاک خودرو مادام در سیستم ثبت است و در گیت های مختلف قابل وصول است،‌ قرار نیست جریمه کنیم و با اطلاع رسانی دقیق می خواهیم سرعت پردازش و دریافت عوارض و پرداخت آن را بالا ببریم.

بررسی اطلاعات دقیق رانندگان در چندین مرحله

امینی در پاسخ به این گفته که اگر تا 72 ساعت پرداخت عوارض صورت نگیرد درصدی به مبلغ اصلی اضافه خواهد شد، گفت: تا این لحظه هیچ تصمیمی برای اینکه چگونه باید جریمه کنیم، گرفته نشده است، بیشترین نظری که در سیستم وزارت راه و شهرسازی وجود دارد این است که به آنهایی که زودتر پرداخت دارند تخفیف داده شود و در بقیه موارد درصدی روی عوارض شان آورده شود تا با این سیستم کار کنترل شود.

وی درباره اینکه اگر در زمان مقرر پرداخت ها انجام بگیرد جرایم حذف می شود، افزود: همان طور که گفته شد تا این لحظه هیچکس جریمه نشده است و از هفته آینده آنهایی که تا دهم فروردین ماه از گیت عبور کرده و پرداختی نداشته‌اند جریمه می شوند اما اگر قطعا در این فاصله پرداختی داشته باشند جریمه نخواهند شد.

وی افزود: در این فاصله حدود 11 میلیون پیامک از ترددکننده‌ها داشتیم که از این تعداد960 هزار پیامک به دست استفاده کنندگان نرسیده است، ما حتی می دانیم کدام خودروها پیامک به دستشان نرسیده است و در این بین 18 هزار نفر اقدام به پرداخت داشتند که در این زمینه موفق نبودند، تک تک این شماره مشخص بوده و با اشراف کامل جرایم اعمال می شود.

امینی ادامه داد: همان طور که گفته شد آزادراه‌های تهران – قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین، و قزوین - زنجان چهار آزادراهی است که این طرح در آنها اجرا شده است، بنا داریم از تیرماه سال جاری 10 آزادراه دیگر به این موارد اضافه شود و ‌جمعا 101 دروازه و 19 دکل در 22 آزادراه حداکثر تا دهه فجر به این سامانه مجهز می‌شود.

وی افزود: بهترین راه برای پیگیری ورود به سایت nspay.ir است که پلاک ماشین ثبت و اطلاعات داده می شود، اگر هم اینترنت نداشتند سرشماره *720# و یا تلفن داده شده در اختیار هموطنان است.، هرگونه اعتراضی هم بود سامانه پیامکی 50001531 که خود وزارت راه و شهرسازی در اختیار دارد و یا سامانه 100001531 که در اختیار سرمایه گذار است؛ جوابگو انتقادات است. 

‌نیروهای انسانی فعال در گیت‌ها نگران نباشند

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سؤال که گسترش این طرح چه شرایطی برای نیروهای انسانی فعال در گیت‌های عوارضی به وجود خواهد آورد؟ گفت: ما برای هیچکدام از پرسنلی که در آزادراه شاغل هستند، دغدغه ای متصور نیستیم. تقریبا به طور متوسط 20 درصد درآمد از آزادراه‌ها را به بهره برداری و نگهداری اختصاص می‌دهیم؛ بنابراین سعی می‌کنیم از محل صرفه جویی این سامانه هزینه ‌ها فراهم شده تا دوستانی که در این گیت‌ها فعالیت دارند برای شان فرصت ایجاد شده یا حداقل در طول اجرای این سامانه الکترونیکی و در طول دوران بهره برداری این قول داده می شود که دغدغه ای نداشته باشند.

خروج نقش حاکمیتی دولت برای اولین در این طرح

امینی با اشاره به مزیت‌های این طرح نسبت به دیگر طرح ها گفت: پنج مزیت این طرح  موجب شده نسبت به طرح های دیگر شاهد تفاوت باشیم، اول اینکه این کار همان طور که گفته شد کاملا در توان بخش خصوصی است و دولت هیچ دخالت در آن نداشته و از انحصار خارج شده است.،در این روش ما در نظر داریم که بعد از یک سال کارکرد، پس از حسابرسی صندوق مستقر در این سامانه، عوارض کل آزادراه ها یکسان شوند، یعنی در هر 100 یا کیلومتر یک قیمت واحد پرداخت شود.

وی ادامه داد: یک سال باید این سیستم کار کند تا بعد از حسابرسی و استخراج عدد بهینه این اتفاق رخ دهد، پیش از این در آزادراه ها از یک کیلومتر تا 100 کیلومتر پرداختی مثلا 500 تومان بود. به دنبال این هستیم که در این سیستم هر خودرو به اندازه پیمایش خودش پول بدهد.

وی افزود: این طرح از هفته آینده یا 15 روز دیگر در آزادراه کرج – قزوین پیاده می‌شود، چهار گیت خواهیم داشت که به تناسب پیمایش هزینه عوارضی خواهند داد. 

وی گفت: مزیت این است که مالکیت داده در اختیار وزارت راه و شهرسازی است تا وقتی اصل و سود برای سرمایه گذار مستهلک شد با بهینه سازی مجدد دوباره طرح واگذار شود.

وی افزود: همه روش‌های نوین در نظر گرفته شده و هیچ طرحی نیست که در آن پیش بینی و راهکارش در نظر گرفته شده باشد، این پنج مزیت در نظر گرفته شده و تجمیع شده در خیلی از کشورها به کار برده نمی شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی‌گفت: صرفه جویی در سوخت و عبور بدون دغدغه از مزیت های این طرح است، همه طرح های تجمیع شده در نهایت به سرعت عمل، کاهش مصرف و کاهش هدررفت وقت مردم کشورمان منجر خواهد شد، به دنبال برداشتن باجه‌ها عوارضی هستیم تا بدون توقف در آزادراه‌ها حرکت خودروها ادامه یابد.

برچسب ها

اخذ عوارض ترددالکترونیکی کردن عوارضی های کشورنرخ عوارض آزادراهی
مطالب مرتبط بیشتر
صدور بیمه‌نامه شخص ثالث مشروط به تسویه عوارضی آزادراه‌ ‌می‌شود افزایش 25درصدی عوارض آزادراه‌ها از اول خرداد جریمه پرداخت نکردن عوارض آزادراهی چقدر است؟ چرا عوارض آزادراهی افزایش نمی‌یابد؟ چرا الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی کند پیش می‌رود؟ اخذ عوارض در 4 آزادراه دیگر تا پایان بهار الکترونیکی می‌شود وزارت راه و شهرسازی مکلف به الکترونیکی کردن تمام آزادراه‌های کشور شد افزایش نرخ عوارض آزاد راه ها در دستور کار نیست چرا اخذ الکترونیکی عوارض در همه آزادراه‌ها محقق نشد؟ پیشنهاد افزایش 28 درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها نرخ جدید عوارض آزادراهی تا دو هفته آینده اعلام می‌شود چرا عوارض جدید آزادراه‌ها تعلیق شد؟ پیشنهاد و هشدار یک کارشناس ایمنی راه درباره افزایش عوارض آزادراه‌ها اعمال نرخ های جدید عوارضی آزادراه‌ها تعلیق شد نرخ جدید عوارض آزادراهی از امروز در کشور اجرا می‌شود نرخ عوارض آزادراه ها اعلام شد افزایش 20 درصدی عوارض آزاد راه‌ها هنوز به تایید وزیر راه نرسیده است عوارض آزادراه ها 20 درصد افزایش می یابد عوارض آزادراه‌ها تا تابستان الکترونیکی می‌شود؟ مهلت 43 روزه به 17 آزادراه برای پایان اخذ دستی عوارض آزادراهی اخذ عوارض آزادراه‌های کشور تا پایان خرداد الکترونیکی می‌شود ارایه خدمات پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی در نوروز تکلیف مجلس به وزارت راه و شهرسازی برای الکترونیکی کردن اخذ عوارض در آزادراه ها لایحه عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک در سال 1401 تصویب شد عوارض عبور از آزادراه‌ها امسال هم افزایش می‌یابد؟ الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها، وعده‌ای که تکمیل نشد پیشنهاد صندوقی برای الکترونیکی‌شدن عوارض آزادراهی پرداخت عوارض 11 آزادراه الکترونیکی شد الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها با اعتبار200 میلیاردی رانندگان بدحساب سد راه الکترونیکی‌شدن عوارض آزادراهی عوارض 25هزارتومانی آزادراه غدیر برای خودروهای سواری آغاز دریافت الکترونیکی عوارض آزادراهی با برچسب هوشمند مهلت پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها 7 روز شد باجه‌ عوارضی آزادراه‌ها تا پایان امسال جمع می‌شود؟ چرا عوارض آزادراه‌ها افزایش یافت؟ عوارض آزادراه‌های کشور 20 تا 40 درصد گران شد عوارض آزادراه تهران - پردیس 20 درصد گران شد عوارض آزادراه خرم‌آباد – پل زال افزایش یافت باجه‌های عوارضی از آزادراه‌ها جمع می‌شود؟ کلیه آزادراه‌های کشور تا پایان امسال به سامانه اخذ اکترونیکی عوارض مجهز می‌شوند جریمه پرداخت نکردن عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها اعلام شد عوارض آزادراه تهران-شمال دوباره الکترونیکی می‌شود؟ 50 درصد پول عوارضی‌های الکترونیکی برنگشت نامه زالی به وزیر راه برای الکترونیکی شدن اخذ عوارض در بزرگراه‌ها ارسال پیامک برای بدهکاران آزادراهی عوارضی‌ کدام آزادراه‌ها جمع‌ می‌شود؟ تردید در موفقیت طرح عوارضی الکترونیکی آزادراه داستان عوارض اشتباه در آزادراه‌های الکترونیکی! نوسازی ناوگان کامیونی در مرحله تشکیل پرونده آمادگی مشروط برای الکترونیکی کردن 4 آزادراه + مسیرهای اضافه دوربین‌های الکترونیکی عوارض آزادراه تهران به قزوین فعال می‌ شود کاهش ترافیک و افزایش سرعت عبور در عوارضی آزادراه‌ها عوارض آزادراه‌ها در روزهای کرونایی چگونه دریافت می‌شود؟ اخذ عوارض الکترونیکی از تمام آزادراه‌ها تا پایان زمستان امسال تفاهم‌ همکاری پلیس و وزارت راه برای بهره‌برداری از سامانه‌های پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی عوارض آزادراه تهران-قم و کرج-قزوین 1200 تومان شد اخذ عوارض آزادراه کرج - قزوین پیمایشی می‌شود اخذ عوارض آزادراه تهران- ساوه پیمایشی شد دریافت نقدی عوارض آزادراهی ممنوع شد کاهش 5 هزار تومانی نرخ عوارض آزادراه تهران- شمال با دستور رییس جمهور عوارض آزادراه تهران - شمال 25 تا 35 هزار تومان تعیین شد نگران نرخ عوارض آزاد راه تهران_شمال نباشید آخرین وضعیت نرخ عوارض آزادراه تهران-شمال ابهام درباره نرخ نهایی عوارض آزادراه تهران-شمال عوارض آزادراه تهران-شمال 50 هزار تومان است؟ عوارض آزادراه تهران - شمال چقدر است؟ آزادراه‌های الکترونیکی شش تایی شدند آزادراه‌های الکترونیکی جدید کدامند؟ استقرار سیستم مسافت-سفر در آزادراه های کشور تخفیف 30 درصدی عوارضی آزادراه خرم‌‌آباد-پل‌زال عوارض آزادراهی پیمایشی شد+ جزئیات قسطی شدن عوارض الکترونیکی خودروهای عمومی و سنگین عوارض الکترونیکی خودروهای عمومی و سنگین قسطی شد تازه ترین اخبار از تقسیط و تخفیف‌ عوارض آزادراه‌های الکترونیکی صفر تا 100 اخذ الکترونیکی عوارض آزادراهی تکلیف عوارض میلیاردی رانندگان چه می‌شود؟ بدهی‌ میلیاردی سواری‌های بین شهری در آزادراه‌های الکترونیکی قسطی نبودن عوارض الکترونیکی خودروهای عمومی و سنگین 60 درصد عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها پرداخت نشده است پیشنهاد کاهش متقابل عوارض جاده‌ای ایران و ارمنستان 20 مهر آخرین مهلت تقسیط بدهی عوارض آزادراهی چگونه عوارض بزرگراه‌ها را الکترونیکی پرداخت کنیم؟ تخفیف عوارض آزادراهی برای خودروهای پرتردد و پلاک عمومی معافیت خودرو‌های امدادی از پرداخت عوارض آزادراهی نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد + جدول افزایش 21 درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها با دستور وزیر نرخ عوارض آزادراه‌ها 15 درصد افزایش یافت الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در 3 آزاد راه دیگر عوارض آزادراه ها نباید موجب افزایش فشار بر مسافران شود افزایش نرخ عوارض آزاد راه «خرم‌زال» بررسی می‌شود افزایش عوارض آزاد راه «خرم‌زال» بررسی می‌شود گران‌ترین عوارضی گران‌تر شد عوارض آزادراه تهران - پردیس گران شد! عوارض همه آزادراه‌ها تا پایان امسال الکترونیکی می‌شود نیمی از مردم عوارض الکترونیکی پرداخت نکردند الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها به آینده موکول شد نرخ عوارض آزادراهی به نفع مردم تعیین می‌شود تجهیز 10 آزادراه دیگر به سامانه الکترونیک اخذ عوارض کاهش ارقام عوارضی آزادراه ‌ها آخرین مهلت پرداخت عوارض آزادراهی جریمه 30 هزار تومانی عدم پرداخت عوارض آزادراه‌ها حذف می‌شود جزئیات جریمه تاخیر در پرداخت عوارض آزادراه‌ها اصلاح روش جریمه عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها نحوه ارتباط مردم با سامانه‌ عوارض الکترونیک آزادراهی عوارض آزادراه تهران-شمال باید حداکثر 10 هزار تومان باشد تمام گیت‌های نقدی پرداخت عوارض آزادراهی تا پایان سال جمع می‌شود عوارض دو آزادراه براساس پیمایش محاسبه و دریافت می‌شود اجرای طرح جدید پرداخت عوارض به صورت آزمایشی آغاز شد + جزئیات مخالفت وزارت راه با واگذاری آزادراه‌ها محاسبه «پیمایشی» عوارض آزادراهی با استفاده از دوربین‌های جاده‌ای دریافت عوارض 10 آزاد راه تا پایان تیر الکترونیکی می‌شود گرانی عوارض آزاد راه همدان - ساوه سوانح جاده قدیم را افزایش داد موافقت وزیر راه برای معافیت تاکسی‌های حومه‌ای در پرداخت عوارض آزادراهی ماجرای پیامک‌ پرداخت عوارض آزادراه از تعداد جرایم تا پیامک‌های اشتباهی عوارض الکترونیکی 4 آزادراه الکترونیکی کردن تمام آزادراه‌ها تا پایان تیر ماه نرخ عوارض در طرح پرداخت الکترونیکی تغییر نمی‌کند ماجرای اخذ عوارضی که دردسرساز شد آغاز پرداخت 48 ساعته عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها مهلت پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها تمدید نمی شود جریمه عدم پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها از امشب اجرایی می‌شود چالش های الکترونیکی شدن پرداخت عوارض 10 اردیبهشت آخرین مهلت پرداخت عوارض الکترونیک آزادراه ها مهلت پرداخت عوارض آزادراهی تمدید شد جزئیات تازه پرداخت الکترونیکی اخذ عوارض آزادراه ممنوعیت اخذ عوارض از خودرو‌های امدادی شخصی پلدختر در آزادراه خرم آباد-پل زال پلاک های "ع" و "ت" فعلا مشمول جریمه نیست جزییات پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی اعلام شد جزییات پرداخت الکترونیکی عوارض آزادرا‌هی اعلام شد نحوه ثبت‌نام‌ در سامانه الکترونیکی اخذ عوارض آزادراهی جریمه عدم پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراه‌ها تمدید مهلت پرداخت عوارض آزادراهی الکترونیکی کردن تمام آزادراه‌ها از تیرماه 98 اخذ عوارض در آزاد راه قم - تهران الکترونیکی می شود شیوه‌های پرداخت الکترونیکی عوارض آغاز طرح دریافت الکترونیکی عوارض آزادراه‌ها از ساعت 24 امشب عوارض 4 آزادراه الکترونیکی شد حذف پرداخت نقدی عوارض در چهار آزادراه از 28 اسفند عوارض آزادراهی افزایش نخواهد یافت جزئیات اخذالکترونیکی عوارض آزادراه‌ها در نوروز پرداخت عوارض در آزادراه تهران ساوه و قزوین رشت الکترونیکی خواهد شد ترددها نسبت به روز گذشته 3 درصد افزایش یافت تجهیزچهاربزرگراه منتهی به تهران به سیستم پرداخت الکترونیکی عوارض بررسی اعتراض فرمانداری به نرخ عوارض محدوده زوج و فرد در شورای شهر چراغ سبز شهردار تهران به پولی شدن ورودی‌های شهر تجهیز چهار آزادراه‌ به سامانه عوارض الکترونیک تا پایان ‌سال خداحافظی آزادراه‌ها با پرداخت نقدی عوارض تا تیر 1398 ورود مدعی العموم به مبالغ عوارض در آزادراه تهران - شمال اجرای طرح الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در آزادراه‌های بین شهری از دو هفته آینده ماهیت جریمه با عوارض متفاوت است رانندگان در صورت ندادن عوارض جریمه می‌شوند جریمه باید از عوارض بیشتر باشد شهرداری تهران به‌دنبال حل آلودگی هوا یا تأمین هزینه‌های خود؟ انتقاد دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوا از نوع برخورد با طرح اخذ عوارض از تونل‌ها اخذ عوارض زوج و فرد غیرقانونی است دریافت عوارض از محدوده زوج و فرد قانونی و براساس مصوبه شوراست با اخذ عوارض در محدوده زوج و فرد مخالفیم احتمال افزایش عوارض ورود به طرح ترافیک خبر خوش شهرداری برای کسانی که غیرقانونی وارد طرح ترافیک شده‌اند اخذ عوارض از کامیون‌های شب‌رو در پایتخت شهرداری و شورای شهر دست خود را از جیب مردم بردارند ورود کامیون ها به داخل شهر کرمان فقط با مجوز تردد امکان پذیر است اثر بخشی طرح زوج و فرد کاهش یافته است دریافت عوارض در محدوده زوج و فرد قانونی است؛ مصوبه داریم ورود سازمان بازرسی به دریافت عوارض در محدوده زوج و فرد نرخ عوارض ورود به طرح ترافیک افزایش می‌یابد اخذ عوارض در محدوده زوج و فرد غیرقانونی است دریافت عوارض در پنج تونل شهری منتفی شد لایحه عوارض تردد در طرح ترافیک برای سال 98 به شهرداری ارسال شد تعیین عوارض تونل‌های تهران طرح شورای شهر قبلی است تفکر وضع عوارض برای تردد از تونل‌های تهران معیوب است کدام آزادراه‌ها تا پایان سال الکترونیکی عوارض می‌گیرند؟ "پولی شدن معابر" صحت ندارد مخالفت شورا با حذف بند قیمت گذاری معابر پایتخت پولی‌شدن تونل‌های پایتخت منتفی شد اعتراض به یکی از بندهای قیمت گذاری تردد از معابر درآمد شهرداری از «عوارض تونل‌ها» چقدر می‌شود؟ پولی شدن معابر دروغ است شهرداری موظف به اخذ عوارض تردد خودروها در تونل‌های شهری است مخالفت استانداری با پولی شدن معابر و تونل‌های پایتخت توقف پرداخت نقدی عوارضی آزادراه‌ها از تابستان 98 وضع عوارض برای تونل‌ها و بزرگراه‌ها اجحاف به مردم است واکنش معاون شهردار تهران به پولی شدن معابر اخذ عوارض برای تردد در معابر شهری اولویت ما نیست اخذ عوارض از معابر در شورای چهارم مطرح شد تخریب شورا با انتشار خبر پولی شدن معابر کشورهایی که معابر و تونل‌های خود را پولی کردند پرداخت عوارض آزادراه‌ها به‌زودی الکترونیکی می شود واکنش حناچی به ماجرای پولی شدن تردد در تونل‌های تهران تشریح آثار اقتصادی، ترافیکی و روانی وضع عوارض بر پنج تونل و اتوبان صدر دریافت عوارض از 5 تونل شهری تهران صحت ندارد پولی شدن تونل‌های شهر، مغایر اصل عدالت اجتماعی است اخذ عوارض برای عبور از تونل‌های شهری با هدف اجرای آن منافات دارد 5 تونل شهری تهران پولی می‌شود تصویب امکان اخذ عوارض از معابر و توقف‌های حاشیه خیابان تجهیز آزادراه‌های بزرگ کشور به عوارض الکترونیکی تا قبل از عید نوروز اخذ 745 میلیارد تومان عوارض جاده‌ای و 117 میلیارد تومان عوارض عبور کالای ترانزیتی در سال 96 بررسی طرح اخذ عوارض طرح زوج و فرد در شورای شهر تهران برای ورود به طرح زوج و فرد عوارضی تعلق نمی گیرد گیت‌های اخذ عوارض در آزادراه‌ها جمع‌آوری می‌شود اخذ عوارض علاوه بر جریمه ورود طرح ترافیک مصداق گرانفروشی است پشت پرده افزایش نرخ عوارض آزادراهی چیست؟ پرداخت عوارض در تمامی آزادراه‌ها الکترونیکی می‌شود خودروهای فومنی از پرداخت عوارض ورود به قلعه رودخان معاف می شوند زمان الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در آزادراه‌ها ایران کامیوهای جمهوری آذربایجان را از پرداخت عوارض معاف کرد کاهش معطلی مردم با پرداخت الکترونیکی عوارض جزییات الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی+ جزییات پرداخت افزایش 20 درصدی عوارض آزادراه‌ها + نرخ‌های جدید تایید و تکذیب مسئولین وزارت راه از گرانی عوارض در جاده ها عوارض الکترونیکی در جاده‌های ایران چگونه کار می‌کند؟ پارسال عوارض آزادراه‌ها را افزایش ندادیم توضیحات وزیر راه درباره دلیل افزایش عوارض اتوبان‌ها استقبال رانندگان از جاده مرگ با گرانی عوارض آزاد راه گام آخر تا خداحافظی با باجه‌های عوارضی جاده‌ها عوارض آزادراه‎ها 20درصد گران شد افزایش نرخ عوارض آزادراهها طبق قرارداد عوارضی یا «سرِ گردنه»؟!/وزارت راه: ارزان می‌گیریم عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال افزایش یافت تردد در اتوبان تهران-کرج پولی می‌شود؟ تکذیب دریافت عوارض در جاده چالوس «مترو اتصال‌ها» باید هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شوند مجوز دولت برای الکترونیکی کردن عوارضی های کشور تخفیف ویژه برای خریداران برچسب عوارض الکترونیک تا عید مبعث لزوم بررسی پرداخت عوارض خودروهای پلاک شهرستان در شورای شهر تردد خودروهای شهرستانی در تهران به شرط پرداخت عوارض به حساب شهرداری پایتخت مبنای افزایش عوارض آزادراه ها قرارداد اولیه باشد کاهش 45 درصدی عوارض آزادراه قزوین - رشت دریافت عوارض آزادراه قزوین - زنجان آزاد شد مجلس مخالفتی با افزایش نرخ عوارض آزادراه‌ها در چارچوب قانون ندارد نرخ عوارض آزادراه‎ها گران می‎شود تصویب لایحه تعیین عوارض تردد خودروها در محدوده های مرکزی پایتخت اخذ عوارض تردد از اتوبان ها و معابر به تعویق افتاد قیمت ‌ورود به محدوده طرح ترافیک از 13 تا 40 هزار تومان خواهد بود اخذ عوارض از پل‌ها و تونل‌های شهر دریافت عوارض بزرگراهی از شهروندان قابل پذیرش نیست جیب مزدبگیران منبع مناسبی برای درآمدزایی شهرداری نیست توضیحات معاون شهردار پیرامون اخذ عوارض تردد در بزرگراه های پایتخت
Back to top