وی ادامه داد: امروزه حجم تلفات و صدمات ناشی از تصادفات دل انسان را به درد می آورد و به جامعه ما خسارت های سنگین وارد می سازد.
استاندار مرکزی بیان کرد: با توجه به آمار تصادفات و تلفات دانش آموزان می توانند در این حوزه درون خانواده و خودرو با تذکرهای لازم نسبت به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی نقش خود را به خوبی ایفا و به پایین آمدن این آمار کمک کنند و نقش آموزش و پرورش نیز در این حوزه بسیار موثر است.
آقازاده اظهار داشت: بخشی از کاهش آسیب های رانندگی و تصادفات بر عهده جوانان و کودکان است چراکه نقش آن ها از پلیس مهم تر و اثر گذارتر است.
وی خاطر نشان کرد: نقش رسانه ها و صداو سیما در ارتقای فرهنگ رانندگی نیز مهم است از طرفی کارهای فرهنگی نیروی انتظامی نیز در این حوزه با تاثیرگذاری خوبی همراه بوده است.
استاندار مرکزی تاکید کرد: شورای ترافیک استان که متشکل از تمامی دستگاه های مربوطه از جمله نیروی انتظامی، شهرداری، شورای شهر و...است، می توانند برای کاهش تلفات ناشی از تصادفات راهکارهای لازم را ارایه کنند.
آقازاده بیان کرد: با توجه به کاهش سه درصدی فوتی های ناشی از تصادفات در استان، باید تلاش کنیم در شش ماهه دوم سال با همکاری شورای ترافیک در یک برنامه ریزی منظم کاهش آسیب ناشی از تصادفات رانندگی را در سطح استان داشته باشیم و در این راستا منابع اعتباری نیز توسط استانداری به کار گرفته می شود.
وی گفت: شهرداری و شورای شهر اراک در یک برنامه سایر اقدامات را ارایه دهند و با نرده کشی بلوارها، هدایت کردن عابران پیاده به پل های عابر پیاده می توان از بروز تصادفات جلوگیری کرد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: باید با ایجاد پل های مکانیزه برای استفاده عابران پیاده دو الی سه نقطه که بیشترین کانون تردد را در جاده ها است، ایمن سازی کنیم.