افتتاح نمایندگی تیگارد موتور در کرج توسط شهرک اتومبیل گودرزی
عصر خودرو- روز گذشته هشتم خردادماه جدیدترین شعبه تیگارد موتور در شهر کرج استان البرز توسط شهرک اتومبیل گودرزی افتتاح شد. این مجموعه هفدهمین شعبه تیگارد موتور در سراسر کشور است.
عصر خودرو- روز گذشته هشتم خردادماه جدیدترین شعبه تیگارد موتور در شهر کرج استان البرز توسط شهرک اتومبیل گودرزی افتتاح شد. این مجموعه هفدهمین شعبه تیگارد موتور در سراسر کشور است.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، هفدهمین نمایندگی سانیار موتور پارسیان (تیگارد موتور) در استان البرز، شهر کرج، عظیمیه، 45متری کاج جنبپل آزادگان واقعشده و همهروزه میزبان مشتریان و علاقهمندان خواهد بود.
در این شوروم تازه تأسیس دو خودرو تیگارد ایکس 35 و پیکاپ تیگارد ال7 پلاس قرار دادهشده است. ورود تیگارد موتور به استان البرز را میتوان یکی از اقدامات مهم این مجموعه در راستای توسعه بازارها بهحساب آورد.
شهرک اتومبیل گودرزی که این شعبه جدید را راهاندازی کرده بزرگترین مجموعه خودرویی و موتورسیکلت در پایتخت و استان البرز بهحساب میآید که نماینده فروش و خدمات پس از فروش برندهای ایرانخودرو، سایپا، مدیران خودرو(ام وی ام و فونیکس)، بهمن موتور، بی ام کارز، آمیکو، صنایع خودروسازی ایلیا، ماموت خودرو و تیگارد موتور است. شهرک اتومبیل گودرزی در کیلومتر 21 جاده فتح(قدیم کرج) قرار دارد.
در ادامه نگاهی اجمالی به دو محصول شرکت تیگارد موتور خواهیم انداخت.
تیگارد X35 :
تیگارد ایکس 35 که برند مادر آنیکی از زیرمجموعههای گروه بایک است سال 1400 توسط شرکت سانیار موتور پارسیان رسماً به بازار معرفی شد. این خودرو یک کراس اوور تک دیفرانسیل 4.3 متری است که در بازار کشور با خودروهایی از قبیل ایکس55پرو و هایما اس5 رقابت میکند. در این مطلب نگاهی به مشخصات فنی، ایمنی و رفاهی این خودرو میاندازیم.
تیگارد ایکس 35 یک خودرو 1.34 تنی در سیکل ترکیبی حدود 7.4 لیتر سوخت مصرف میکند که با توجه به گنجایش 46 لیتری باک میتواند عدد مناسبی بهحساب بیاید.
تیگارد ایکس 35 بهعنوان یک کراس اوور کامپکت فضای داخلی مناسبی را در اختیار سرنشینان قرار میدهد و فاصله محوری 2.57 متریاش در کنار ارتفاع 1.83 متری کمک میکند تا سرنشینان فضای قابل قبولی برای نشستن در اختیار داشته باشند.
این کراس اوور سایز متوسط توانسته در تست تصادف CNCAP موفق به کسب 5 ستاره ایمنی شود. سیستمهای رفاهی و ملزومات ایمنی نصبشده بر روی این خودرو شامل ترمز پارک برقی، سامانه کنترل حرکت در سربالایی HAC، سیستم پایش فشار باد تایرها TPMS، فرمان برقی، کروز کنترل، کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری، سانسورهای پارک و دوربین دندهعقب، ترمزهای چهارچرخ دیسکی مجهز به سیستمهای کمکی ABS، EBD، کنترل کشش TCS و پایداری الکترونیکی ESP میشود.
در لیست امکانات رفاهی این خودرو مواردی همچون سقف پانورامیک با سانروف برقی، استارت دکمهای، چراغهای روشنایی در روز، نمایشگر 8 اینچی لمسی مرکزی به چشم میخورد و سیستم تهویه آن نیز بهصورت دستی تنظیم میشود.
تیگارد L7 Plus :
پیکاپ L7پلاس تیگارد موتور بر پایه شاکله موفقی در این کلاس شکلگرفته و ضمن بهرهگیری از چهرهای مشابه پیکاپهای آمریکایی، فضای قابلتوجه بار را در کنار کابینی 4 نفره به همراه پیشرانهای مطمئن، بهروز و باقدرت مناسب و سیستم دو دیفرانسیل ارائه میکند.
بر روی این پیکاپ از نسخه تنفس طبیعی پیشرانه معروف4K22 میتسوبیشی استفادهشده است. این موتور 2.4 لیتری میتواند 150 اسب بخار توان و 230 نیوتن متر گشتاور را از طریق گیربکس 5 سرعته دستی به هر چهارچرخ خودرو تحویل دهد. تا پیش از سال 97 که پیکاپ های محدودی به بازار ایران عرضه میشدند و ازقضا، دو نسخه وینگل3 و 5 آن توسط سانیار موتور پارسیان تولید و وارد بازار میشد، همه آنها به پیشرانه سری 4G69 میتسوبیشی مجهز بودند اما از سال 2017، میتسوبیشی سری 4K22 را توسعه داده که یکی از نسخههای تنفس طبیعی آن بانام 4K22D4M با حجم 2.4 لیتر و بهصورت تنفس طبیعی در دل پیکاپ L7 پلاس قرارگرفته است. این سری پیشرانه جدید از سر سیلندر بهبودیافته جدید در کنار تکنولوژی زمانبندی هوشمند سوپاپ میتسوبیشی یا MIVEC بهره میبرد. حداکثر توان L7پلاس با این پیشرانه به 150 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن به 230نیوتون متر روی دور موتور 4000 میرسد که از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به هر دو محور منتقل میشود.
از مهمترین امکانات و آپشن های این پیکاپ میتوان به دو عدد کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، دی لایت و مولتی مدیا اشاره کرد. بهطورکلی تیگارد L7 پلاس به آپشن های خاصی مجهز نیست و در میان کمبودها، نبود قفل دیفرانسیل عقب نظرها را بیشتر به خود جلب میکند.
پیکاپ L7 با این مشخصات فنی و احتساب وزن خالص 1865 کیلوگرمی، به ازای هر کیلوگرم، 0.08 اسب بخار قدرت در اختیار دارد. این در حالی است که ارزانترین پیکاپ بازار از پیشرانه سری 4G69 با حداکثر توان 124 اسب بار استفاده میکند و به ازای هر کیلوگرم از وزن خالصش، 0.07 اسب بخار قدرت در اختیار دارد. حتی در گزینههای توربو موجود در بازار نیز وزن خالص به حدود 2 تن میرسد و توان 170 اسب بخاری یکی از این پیکاپ ها نسبت مشابهی از وزن و قدرت با L7 پلاس را به نمایش میگذارد لذا ازنظر عملکردی، L7پلاس روی کاغذ تفاوت زیادی با پیکاپ های کمتر از 200 اسب بخاری بازار ندارد و میتوان پاسخگوی نیاز وزن ناخالص 3.1 تُنی خود باشد. پیکاپ L7 Plus همانند عمده رقبای همردهاش در بازار از چرخهایی با ابعاد 265/65R17 بهره میبرد و زاپاس آن نیز از نوع رینگ استیل فول سایز است.