نمایشگاه خودرو مشهد(34)

قهرمان فنلاندی

عصر خودرو: می توان گفت تا چند ماه پیش در کشورمان، کامیونی با کاربری های خاص مناسب برای عملیات های سنگین راهسازی و عمرانی و جنگلداری و... وجود نداشت و قدر ترین کامیون های کمپرسی موجود در این زمینه نیز، کامیون های ولوو NH-12 با 420 اسب بخار قدرت و یا آکسور های 3335 با موتور 350 اسب بخاری بودند که مهم ترین فاکتور آن ها در داشتن شاسی بسیار قوی و حمل بار به صورت غیر مجاز تا نزدیک به دو برابر میزان مجازشان بود.

Friday 12 August 2016 - 10:39:00

قهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندیقهرمان فنلاندی

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»،در سال های گذشته  تعداد معدودی از کامیون های چینی 4 محور وارد کشورمان شدند که تعداد آن ها بسیار ناچیز بوده و اصلا قابل مقایسه با نمونه های اروپایی آن ها نیستند. اما به تازگی محصولاتی از اسکانیا و بعد از آن ولوو FMX با موتور 460 اسب بخاری و اکنون کامیون خاص و معتبری به نام سیسو پلار با موتور 480 اسبی مرسدس بنز در حال ورود به کشورمان هستند که نوید تخصصی تر شدن این بخش ها را می دهند.
سیسو در کشورمان در دو گونه سه محور 4×6 با کاربری های باری و کمپرسی عرضه خواهد شد که به خاطر ویژگی های خاص محور هایش، می تواند طرفداران زیادی برای خود دست و پا نماید. دیگر ویژگی مثبت این کامیون، بهره مندی از کابین و پیشرانه و گیربکس متعلق به آکتروس نسل سوم است که در کشورمان طرفداران زیادی دارد و البته نسخه ای که بر روی سیسو پلار نصب می شود نیز از مدل های بهینه شده و جدید پیشرانه OM501LA است که با ارتقا در بخش سوخت و ساز، به استاندارد آلایندگی یورو 5 رسیده است. این موتور 6 سیلندر خورجینی دارای قدرت 480 اسب بخار بوده که از طریق گیربکس 16 سرعته اتوماتیک از سری پاور شیفت، نیرو را به دو محور عقب منتقل می نماید. محور سوم در این کامیون با وجود این که می تواند نقش محور محرک را در تیپ حرکتی 4×6 بازی نماید، در زمان غیر ضروری نیز می تواند با کمک جک بالا داده شود تا از استهلاک حرکتی این کامیون سه محوره کاسته شود که این تیپ حرکتی از مهم ترین ویژگی های محور های ساخت سیسو است.


پلار چیست؟
سیسو، پلار خود را در سال 2010 و با همکاری مرسدس بنز معرفی کرد. نسل سوم آکتروس که کامیون برتر سال 2008 اروپا بود و پیشرانه های خورجینی 6 و 8 سیلندر در سینه آن می تپید، به عنوان اساس این محصول انتخاب شد و سیسو بر روی آن از محور های خاص خود استفاده کرد. هم چنین در این کامیون جعبه دنده های پاورشیفت 16 سرعته خودکار و 18 سرعته فولر از ساخته های ایتون در کنار گیربکس 16 سرعته دستی ساخت مرسدس بنز به کار گرفته شد تا انتقال نیروی عظیم پیشرانه های خورجینی مرسدس بنز به بهترین نحو و با ترکب مناسبی از ضرایب دنده به چرخ های محرک، منتقل شود. سیسو پلار از نوع 3 محوره تا 5 محوره ساخته می شود و می توان در آن ها سیستم کنترل فشار باد را نیز سفارش داد تا بتوان از درون کابین، میزان فشار باد درون تایر ها را کنترل کرد. نسل جدید پلار با اتاق مرسدس بنز آروکس و پیشرانه های 6 سیلندر خطی عرضه می شود که با همراه شدن با استاندارد آلایندگی یورو 6، مشکلی در رقابت با دیگر حریفانش در بازار های مختلف فروش نخواهد داشت. ضمن این که پیشرانه های نسل قبلی آن نیز دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 بودند.


کابین سیسو
سیسو های یورو 5 که با اتاق آکتروس نسل سوم همراه هستند، شامل سه نوع اتاق می شوند که بلند ترین آن ها از نوع اتاق بلند دارای قسمت خواب است. این اتاق دارای سانروف برقی شیشه ای است و در آن فضا های متعددی برای قرار دادن اشیا راننده و سرنشین همراه آن در نظر گرفته شده است. ضمن این که سیسو برای رفاه بیشتر حال راننده، جدا از امکاناتی مثل شیشه ها و آینه های برقی، صندلی راننده را با تنظیمات کامل به همراه سیستم گرم کن صندلی همراه کرده است. بد نیست بدانیم که اتاق آکتروس نسل سوم از عریض ترین و جادار ترین اتاق ها در بین کامیون های اروپایی محسوب می شود.
قلب تپنده سیسو
یکی از مهم ترین ویژگی های محصول خاص و متمایز کمپانی Sisu یعنی پلار در بهره گیری آن ها از قوای فنی مشترک با محصولات مرسدس بنز است که البته برای کارایی بیشتر این کامیون، محور های خاص ساخت Sisu با کارایی جالب آن ها، در زیر شاسی قرار گرفته است. پیشرانه های پلار در مدل های یورو 5 آن از سری OM501LA و OM502LA هستند که به ترتیب دو پیشرانه 6 و 8 سیلندر خورجینی قرار گرفته بر روی مرسدس بنز آکتروس است. اما پلار با اتاق جدیدش از موتور های جدید مرسدس بنز یعنی سری یورو 6 آن استفاده می کند که این پیشرانه های خطی از دو سری OM471 و OM473 هستند. مشخصه مهم پیشرانه های مرسدس بنز در استهلاک کمتر آن ها نسبت به دیگر رقباست که باعث شده است تا شرکت های متعددی در دنیا از موتور های مرسدس بنز بر روی محصولات خود استفاده کند.

برچسب ها

نمایشگاه خودرو مشهد 95
مطالب مرتبط بیشتر
با چالش امداد خودرو ایران در نمایشگاه خودرو مشهد آشنا شوید مدیرعامل نمایشگاه بین المللی مشهد خبر داد : حضور خودروسازان داخلی با دست پر گزارش تصویری از ادامه نمایشگاه خودرو مشهد پژو 2008 بهترین خودرو از نظر بازدیدکنندگان شد گشت و گذار تصویری در شانزدهمین نمایشگاه خودرو مشهد فروش ویژه محصولات سیسو ویژه نمایشگاه خودرو مشهد آرین دیزل کامل ترین سبد انواع کامیونت را در ایران دارد اولین اتوبوس گازسوز یورو6 آذهایتکس تا یک ماه دیگر می آید دو الگوی متفاوت برای مشارکت با خارجی‌ها همکاری سایپا با کیاموتور، نیسان و ایویکو از سر گرفته می شود تخفیف ویژه "یک درصدی" محصولات میتسوبیشی در نمایشگاه خودرو مشهد نفس ایویکو در ایران باز شد عرضه اولین محصول «ایکاپ» در اسفند ماه 95 جزییات قراردادهای جدید خودروسازان مدیرعامل ایساکو: سرویس در محل خدمتی منحصر به فرد است مدیرعامل نمایشگاه بین المللی مشهد :حضور 9 خودرو ساز داخلی و 7 خودرو ساز خارجی در مشهد گزارش تصویری از نمایشگاه بین المللی مشهد از سوی معاون فروش ایران خودرو صورت گرفت؛ اعلام قیمت جدید محصولات پژو و رنو مدیرعامل مدیران خودرو در پاسخ به «عصر خودرو»: امسال 60 درصد افزایش فروش خواهیم داشت نمایش جدید ترین محصولات ایران خودرو در نمایشگاه مشهد محصولات جدید سایپا در مشهد رونمایی شد حضور ایران خودرو با مجموعه برندهای همکار در نمایشگاه مشهد نمایشگاه بین المللی خودرو در مشهد گشایش یافت رونق صنعت قطعه سازی با برگزاری نمایشگاه خودرو مشهد نمایشگاه بین‌المللی خودرو مشهد جای خالی تهران را پرکرده است فروش ویژه خودرو BYD S6 ویژه نمایشگاه مشهد حضور ایران خودرو با مجموعه برندهای همکار در نمایشگاه مشهد حضور پرقدرت گروه خودرو سازی سایپا در نمایشگاه مشهد ارمغان شرکت مدیران خودرو برای نمایشگاه خودرو مشهد
Back to top