از سوی معاون فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران صورت گرفت
توصیههایی به رانندگان در روزهای بارانی
عصر خودرو- سرهنگ مراد مرادی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در رابطه با رانندگی در روزهای بارانی توصیههایی را خطاب به رانندگان عنوان کرد.
عصر خودرو- سرهنگ مراد مرادی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در رابطه با رانندگی در روزهای بارانی توصیههایی را خطاب به رانندگان عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از فارس، سرهنگ مراد مرادی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره رانندگی در هوای بارانی، اظهارداشت: رانندگی در هوای بارانی، ویژگیهای خاص خود را دارد، در این شرایط به دلیل کاهش اصطکاک سطح اتکای لاستیک خودروها با زمین، سرعت جریان ترافیک به حداقل میرسد و از سوی دیگر در چنین شرایطی بسیاری از شهروندان به استفاده از خودروهایشخصی تمایل بیشتری پیدا میکنند که خود موجب افزایش حجم ترافیک میشود، علاوه بر این در هوای بارانی، تصادفات متعددی رخ میدهد که جریان ترافیک را غیر عادی میکند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی، سطح راهها دچار آب گرفتگی شده که به نوبه خود بر جریان روان ترافیک تاثیر میگذارد، کاهش محدوده دید، از دیگر مشکلاتی است که رانندگان را تهدید کرده بنابراین باید احتیاط و دقت بیشتری به هنگام رانندگی داشته باشند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه شهروندان در هوای بارانی از وسایل حمل و نقل عمومی که ایمنی بیشتری دارند، استفاده کنند، بر رعایت سرعت مطمئنه و نیز فاصله طولی و عرضی با خودروهای جلو و مجاور خود، تاکید کرد.
وی بیان کرد: هنگام شروع بارندگی، سطح آسفالت لغزنده است بنابراین رانندگان از ترمز زدنهای ناگهانی در این شرایط جداً پرهیز کرده و از سلامت برف پاک کنها و نیز پر بودن مخزن آب شیشه شورها اطمینان داشته باشند.
سرهنگ مرادی به رانندگان توصیه کرد: از تغییر مسیرهای ناگهانی به علت وجود آب گرفتگیها جداً اجتناب کرده و از توقفهای بی مورد که منجر به سد معبر و تغییر مسیر رانندگان شود، خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: رانندگان باید بیش از پیش به عابران پیاده توجه کرده و هنگام رانندگی ضمن رعایت حق تقدم عبور، از پاشیده شدن آب و گل و لای بر روی آنها جلوگیری کنند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در خاتمه به رانندگان توصیه کرد: به دلیل کاهش محدوده دید، با روشن کردن چراغهای کوچک احتمال وقوع حادثه را به حداقل برسانند.