رنو ساندرو؛ ۱۰ نقطه قوت و ضعف که باید بدانید
عصر خودرو- رنو ساندرو در دو تیپ کلی معمولی و استپ وی عرضه می شود که در هر کدام به صورت دنده ای و اتوماتیک نیز قابل خرید هستند.
عصر خودرو- رنو ساندرو در دو تیپ کلی معمولی و استپ وی عرضه می شود که در هر کدام به صورت دنده ای و اتوماتیک نیز قابل خرید هستند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از جام جم آنلاین، رنو ساندرو در دو تیپ کلی معمولی و استپ وی عرضه می شود که در هر کدام به صورت دنده ای و اتوماتیک نیز قابل خرید هستند. ساندرو اخیرا مورد توجه مصرف کنندگان ایرانی قرار گرفته و این مسئله سبب شده تا قیمت این خودرو که 49 میلیون تومان توسط نمایندگی ثبت نام می شود در بازار به 53 میلیون تومان برسد این در حالیست که برای ساندرواستپ وی که 54 میلیون تومان ثبت نام می شود در بازار به 62 میلیون تومان رسیده که نشان از اقبال عمومی ازاین خودرو است.
در این مطلب می توانید 5 نقطه قوت و 5 نقطه ضعف رنو ساندرو که حاصل کارکرد بلند مدت مصرف کنندگان ایرانی است را بخوانید:
نقاط قوت رنو ساندرو:
فضای داخلی بزرگ: ساندرو یک هاچ بک کوچک است اما مهندسان رنو تا جایی که توانسته اند از کمترین فضا بیشترین استفاده را کرده اند در نتیجه سرنشینان عقب و جلو می توانند به راحتی بنشینند. این مسئله در قیاس با خودرویی همچون پژو 206 بیشتر نمود پیدا می کند.
گیربکس هوشمند: گیربکس این خودرو با در نظر گرفتن قیمت،یکی از بهترین های بازار است.
عملکرد آن در سربالایی و سرپایینی هوشمندانه و کم نقص است. شاید حتی نسبت به خودروهای چند برابر قیمت خود نیز عملکرد بهتری داشته باشد.
نرم است: رنو ساندرو بر خلاف تصور هاچ بک های رایج یک خودرو با فنر بندی نرم است. تکان های خفیفی دارد و با قدرت از روی ناهمواری های آسفالت عبور می کند این مسئله در ایران با وجود جاده های ناهموار اهمیت زیادی دارد.
ترمز های قوی: ساندرو سیستم ترمز خوب و قابل اعتمادی دارد، در سطوح خیس و کم اصطکاک هم به خوبی خودرو را کنترل می کند.
ایمنی مناسب نسبت به قیمت: ساندرو همراه با تندر و 206 تنها خودرویی است که در بازه زیر 50 میلیون تومن از کانون ایمنی اروپا EuroNCAP موفق به دریافت سه ستاره ایمنی شده است.
نقاط ضعف رنو ساندرو:
کیفیت پایین کابین: کیفیت فضای داخلی رنو ساندرو بی کیفیت و فاقد جذابیت است، اجزای داخلی از پلاستیک خشک استفاده شده و طراحی داخلی نیز به همان اندازه بی هیجان ساده و بی روح است.
کمبود امکانات رفاهی: فقر امکانات رفاهی در این خودرو بیداد می کند، تنظیم برقی آینه ها نهایت وجود امکانات رفاهی در این خودرو است.
مصرف سوخت بالا: رنو ساندرو اتوماتیک خودروی کم مصرفی نیست. در جاده حدود 8.5 لیتر در هر صد کیلومتر و در شهر حدود 11 لیتر در صد کیلومتر مصرف سوخت خواهد داشت. این اعداد برای یک خودرو با موتور 1.6 لیتر در سال 2017 اعداد کمی نیستند.
شتاب ضعیف: ساندرو اتوماتیک شتاب ضعیفی دارد، شتاب صد کیلومتر این خودرو در تهران کمتر از 15 ثانیه نیست در نتیجه می توان گفت شتاب اولیه این خودرو نسبتا خوب نیست، اگر چه کشش در دورهای بالا مناسب است.
هندلینگ نه چندان دلچسب:توقع پیچیدن پر سرعت در پیچ ها را با این خودرو نداشته باشید.ساندرو فاصله زیادی با زمین دارد و نرمی کمک ها هم مزید بر علت شده است که هندلینگ ضعیف شود. این قضیه در رنو ساندرواستپ وی که ارتفاع بیشتری دارد شدید تر است.