بکارگیری بیش از ۱۴ هزار خودرو برای سرویس مدارس
عصر خودرو- رئیس انجمن اولیا مربیان استان تهران آمار خودروهای آماده به کار برای سرویس رفت و آمد دانش آموزان در مهرماه را اعلام کرد.
عصر خودرو- رئیس انجمن اولیا مربیان استان تهران آمار خودروهای آماده به کار برای سرویس رفت و آمد دانش آموزان در مهرماه را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایلنا ، سید صدرا خوشقدم (رئیس انجمن اولیا مربیان استان تهران) با اشاره به آمار نهایی خودروهای آماده به کار برای سرویس رفت و آمد دانش آموزان گفت: مطابق با آمار موجود در سال جاری تاکنون تعداد 14 هزار و 687 خودرو در سامانه هوشمند سرویس مدارس ثبت نام شده است و با توجه به اینکه سامانه به منظور ثبت نام رانندگان متقاضی باز است احتمال افزایش تعداد رانندگان تا قبل از آغاز سال تحصیلی وجود دارد. متعاقب آن افزایش تعداد رانندهها و تعداد خودروها نیز افزایش خواهد یافت و آمار نهایی تعداد خودرو ها پس از نهایی شدن ساماندهی رانندگان و مشخص شدن مسیرهای خودروهای سرویس مدارس توسط پیمانکاران اعلام خواهد شد.
وی در خصوص روند آموزشی رانندگان سرویس های مدارس بیان کرد: این آموزشها در دو بخش آموزشهای حرفهای و آموزشهای مربوط به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی انجام میشود. آموزشها در حیطه های رفتاری, حرفهای, ارتباط موثر و ... از طریق پیمانکاران تاکسیرانی و پلیس راهور انجام خواهد شد.
خوشقدم ادامه داد: به منظور برخورداری رانندگان از این آموزشها در دورههای مربوط شرکت کرده و آموزشهای تکمیلی را طی سال تحصیلی دریافت میکنند.
او در خصوص هزینه هر دانشآموز برای سرویس رفت و آمد مدارس توضیح داد: نرخ مصوب برای هزینه سرویس خودرو دانش آموزی مطابق روال قانونی، اداره انجمن اولیا و سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی نسبت به ارایه پیشنهاد افزایش نرخ در کارگروه موسوم به ماده 18 اقدام و از طریق مصوبه این کارگروه نرخ پیشنهادی به شورای شهر ارسال می شود و پس از تصویب و تایید فرمانداری تهران نرخهای اعلامی به مدارس ارسال و در معرض دید اولیا قرار داده می شود. همچنین نرخ سرویس در سایت اداره کل آموزش و پرورش نیز قرار میگیرد و از این طریق والدین می توانند آن را رویت کنند.
خوش قدم بیان کرد: با توجه به مصوبه کارگروه ماده 18 شهر تهران و مطابق با اصلاحیه دستورالعمل سرویس مدارس و اختیاراتی که به این کارگروه داده شده برای تبدیل خودروهای پراید فرسوده مدت سه سال مهلت داده شده که این مهلت از مهرماه سال 96 آغاز شده است و مطابق با مصوبه موجود اینگونه خودروها میبایست پس از سه سال به طور کامل نوسازی شود.
رئیس انجمن اولیا و مربیان تهران در پایان تاکید کرد: در وهله اول خودرو های ماقبل سال 86 از چرخه حمل و نقل دانش آموزان کنار گذاشته میشود, لازم به ذکر است خودروهایی که راننده آنان خانمهای سرپرست خانوار میباشند از شمول این قانون مستثنی هستند.