استاندار سیستان و بلوچستان:
خودروهای دارای مدرک و قانونمدار بدون ترس سوخت جابجا کنند
عصر خودرو- استاندار سیستان وبلوچستان گفت: خودروهای دارای مدارک لازم از جمله گواهینامه، بیمه و کارت شناسایی میتوانند با رعایت قوانین راهنمایی ورانندگی و نظم عمومی بدون ترس و واهمه نسبت به جابجایی سوخت اقدام کنند.
جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۳:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، موهبتی استاندار سیستان وبلوچستان در همایش فرمانداران، شهرداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی منتخب جنوب استان سیستان و بلوچستان با حضور معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در فرمانداری چابهار گفت: خودروهای دارای مدارک لازم از جمله گواهینامه، بیمه و کارت شناسایی میتوانند با رعایت قوانین راهنمایی ورانندگی و نظم عمومی بدون ترس و واهمه نسبت به جابجایی سوخت اقدام کنند. وهیچ کس از تردد آنها جلوگیری نخواهد کرد.
احمدعلی موهبتی افزود: براساس هماهنگیهای به عمل آمده با تعزیزات حکومتی و نیروی انتظامی خودروهایی که دارای معاینه فنی و مقدار سوخت براساس قدرت خودرو حمل و با سرعت مجاز تردد کنند مجاز به جابجایی سوخت هستند و با آنان مقابلهای صورت نمیگیرد.
وی با بیان اینکه جایگاه سوخت در مرز راه اندازی و سوخت از آنجا صادر میشود، افزود: ساماندهی خودروهای سوخت کش و افرادی که به کار جابجایی سوخت مشغول هستند در دستور کار قرار دارد و تأمین معشیت آنان مد نظر است و بزودی شاهد خبرهای خوشی در این زمینه خواهیم بود.
رئیس شورای تأمین سیستان و بلوچستان به کشته شدن هزار نفر و زخمی شدن هشت هزار و 800 نفر در تصادفات جادهای استان اشاره کرد و گفت: چرا هیچکس برای کشته شدن مردم بی گناه قلم فرسایی نمیکند و فقط عدهای ناآگاه تحت تأثیر افراد فرصت طلب و سودجو و دشمنان وحدت و همبستگی مردم و امنیت و آرامش استان بدون تحقیق و مطالعه در مقابل اجرای قانون ایستادگی میکنند.
وی تصریح کرد: چنانچه افرادی با کارت سوخت مهاجر و خلاف سوختگیری و یا در یک روز چند بار سوختگیری کند کارت سوخت آنان باطل و برای صدور مجدد با مشکلات جدی رو به رو میشوند.
مهندس موهبتی ادامه داد: اگر یک خودرو یکبار در شهرهای مختلف استان سوختگیری کند نرم افزار جایگاه سوخت به آن اجازه سوختگیری میدهد و با مشکلی مواجه نمیشود، ولی اگر در یک نقطه چند بار سوختگیری کند کارت آن باطل میشود.
استاندار سیستان وبلوچستان تصریح کرد: 30 تعاونی مرزنشینان از سال 1392 تا 1397 در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند و برای حدود 76 هزار خانوار در طول این سالها تنها 12 هزار تومان واریز شده، اما هم اینک پرداخت ماهانه 150 هزار تومان محقق شده و در سال جاری برای دومین بار (اردیبهشت) هم سود حاصل از سوخت مرزنشینان به حساب آنان واریز شده است.
رئیس شورای اداری سیستان و بلوچستان گفت: سوخت مرزنشینان یک جا به مزاید گذاشته و دست دلالان و قاچاقچیان کوتاه میشود که این به نفع مردم و ضرر سودجویان است.
وی تاکید کرد: شعاع 20 کیلومتری در نظر گرفته شده برای ساکنان مرزنشین باید اصلاح و به 50 کیلومتر افزایش یابد تا بتوان افراد بیشتری از فروش سوخت و مزایای مرزنشینی بهرهمند شوند.
هم اینک ساکنان مناطقی که در شعاع 20 کیلومتری مرز قرار دارند زیر پوشش طرح سوخت مرزنشینان قرار دارند که با اصلاح این مصوبه به 50 کیلومتر شمار زیادی از مردم مرزنشین استان از مزایای این طرح بهرهمند خواهند شد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه با قاچاق سوخت براساس قانون برخورد میشود تصریح کرد: به منظور ساماندهی وضعیت سوخت و رعایت قانون 10 گلوگاه مرزی با مشخصات تعیین شده برای صادرات سوخت مشخص شده است.
وی ادامه داد: طرح برخورد با خودروهای بدون پلاک و پلاک مخدوش و خودروهای برهم زننده نظم عمومی و رانندگان پرخطر در حال اجراست و هیچ ربطی به مقابله با سوختکشها ندارد و عدهای با اهداف خاص افکار عمومی را به سمت و سوی دیگری هدایت میکنند.
موهبتی به لغو حکم چند قاضی، به زندان رفتن فرماندار و مدیرکل استانی اشاره و خاطرنشان کرد: با هر گونه ظلم و تعدی به حقوق مردم، دولت و بیت المال برخورد میشود و نباید اجازه دهیم عدهای فرصت طلب و سودجو قوم بزرگ بلوچ و مردمان مهربان و خونگرم این استان را با انجام کارهای خلاف قانون بدنام و چهره استانی با آنهمه ظرفیت و توانمندی را مخدوش کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سه میلیون و 500 هزار لیتر سوخت در استان توزیع میشود و 80 درصد سوخت قاچاق از خارج استان وارد و به کشورهای همجوار انتقال مییابد بطوریکه روزانه 100 تانکر 30 هزار لیتری از طریق مرزها قاچاق میشد که اکنون از آن جلوی گیری شده است.
موهبتی گفت: وجود کارتهای مهاجر برای استان سیستان و بلوچستان مشکل ساز شده و علیرغم بستن 170 هزار کارت سوخت، در طرح کدینگ که از امروز شروع شده بیش از 700 هزار خودرو ثبت نام شده در حالی که خودروهای موجود استان 350 هزار دستگاه است.
وی تصریح کرد: بزودی توسط ناجا کارتهای خودرو تبدیل به کارت سوخت میشود و این میتواند بخشی از مشکلات و تخلفات را کاهش میدهد.
برچسب ها
مصرف سوختخودروهااستاندار سیستان و بلوچستان