تقلای صنعت خودرو در بریتانیا
عصر خودرو-فورد یکی از کارخانههای بزرگ خود در "بریجنت" بریتانیا را در سال آینده خواهد بست و بیش از ۱۷۰۰ نفر را بیکار خواهد کرد تا ضربه دیگری به صنعت خودروی بریتانیا وارد کند.
عصر خودرو-فورد یکی از کارخانههای بزرگ خود در "بریجنت" بریتانیا را در سال آینده خواهد بست و بیش از ۱۷۰۰ نفر را بیکار خواهد کرد تا ضربه دیگری به صنعت خودروی بریتانیا وارد کند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصرایران ، هوندا نیز در ماه فوریه سال جاری از تعطیلی کارخانه "سوئیندون" تا سال 2021 خبر داد که باعث بیکاری 3500 نفر در این بخش میشود.
نیسان و جگوار- لندروور نیز از کاهش محصولات و تعدیل نیروهای خود در ماههای آتی خبر میدهند.
هر چه چالش خودروسازان در سراسر جهان بزرگتر میشود، مصرفکنندگان خودروهای کمتری را میخرند.
بسیاری از کارشناسان نیز چندعامل را دلیل افت تولید خودرو میدانند.
افت تقاضا
پس از سالها رشد قدرتمند، فروش خودرو جهانی به دلیل کاهش تقاضای بازار بزرگ چین متوقف شد.
دیو لجت، سردبیر وبسایت صنعت خودرو "جاست- اتو" در این خصوص گفت: خودروسازان از اتفاقات سریع که در حوزه کسب و کار چین روی میدهد آسیب دیدهاند.
تعدیل نیرو در جگوار- لندروور
تقلای صنعت خودرو در بریتانیا/ از افت تقاضا، الکتریکیها تا برگزیت
جگوار لندروور اخیرا عملکرد ضعیف خود را در کاهش تقاضای چین مورد انتقاد قرار داد. فورد نیز در میانه جنگ تجاری مجبور به حذف برخی از برنامههای خود در راستای فروش "فیستا" به این کشور شده است.
سقوط بازار خودروی چین نیز به دلیل کاهش تقاضا در بازار بزرگ دیگر اروپای غربی و آمریکا صورت میگیرد و این دو بازار به دلیل کاهش اعتماد مصرفکنندگان با افت تقاضا روبهرو شدهاند.
خودروهایی که در سراسر بریتانیا ساخته میشوند
تقلای صنعت خودرو در بریتانیا/ از افت تقاضا، الکتریکیها تا برگزیت
گازهای آلاینده
در اروپا مسائل مرتبط با آلایندهها و انتشار گازهای گلخانهای دردسرهایی را برای شرکتهای خودروساز ایجاد کردهاند.
نگرانی در خصوص کیفیت هوا و تغییراتی مالیاتی مرتبط، به افت شدید دیزلیها منجر شده است. در سال 2018، محدودیتهای دیزلی باعث کاهش 7 درصدی خرید خودرو در بریتانیا شد.
فقدان زیرساختهای شارژ، مانع ورود الکتریکیها به بازار میشود
تقلای صنعت خودرو در بریتانیا/ از افت تقاضا، الکتریکیها تا برگزیت
احتمالا چالش بزرگ در این میان، آشنایی و ساخت جایگزینهای سختافزارهای جدید برای کاهش انتشار CO2 و جایگزینهای دیگر برای ممانعت از پدیده گرمایش آب و هواست. این جایگزینها معمولا گران و زمانبر هستند.
پس از سال 2021، تولیدکنندگان اروپا در صورت گذر از شاخصهای آلایندگی با جریمههای سنگین روبه رو خواهند شد. این اهداف در گذر زمان و به تدریج سختتر میشوند.
چالشهای الکتریکی
به منظور کاهش الکتریکیها خودروسازان نیازمند فروش الکتریکیهای بیشتری هستند، اما موانع زیادی در این راه وجود دارد.
بسیاری از خودروسازان هنوز آماده ارسال میزان مناسب خودروهای الکتریکی به بازار نیستند. بسیاری از آنها باید زیر ساخت و فرآیند ساخت دنده، موتور و بخشهای دیگر را تغییر دهند و به سرمایهگذاریهای بیشتری نیاز دارند.
از دیگر سو بازار به اندازه کافی برای خودروهای الکتریکی آماده نیست.
در سال 2018، فروش خودرو با باتریهای الکتریکی 73 درصد افزایش یافت و به 1.3 میلیون واحد در سال رسید. با این حال این آمار تنها بخش کوچکی از 86 میلیون خودروی فروخته شده در جهان است.
دکتر جاناتان اونز، متخصص زنجیره تدارکات و پشتیبانی دانشگاه اقتصاد سیل فورد گفت: ما همچنان با مشکل زیرساختهای شارژ در اروپا و آمریکا روبهرو هستیم. چین در این میان پیشرفتهای زیادی از خود نشان میدهد.
مشکل دیگر الکتریکیها، قدرت طی مسافت کوتاه آنها محسوب میشود. با وجود تلاشهای فروان خودروسازان اکثر خودروهای الکتریکی فورد یا فولکسواگن بین 160 تا 190 کیلومتر را با هر بار شارژ طی میکنند.
در بریتانیا، شرکتهای صنعتی به دفعات از خطر عدم توافق برگزیت با اتحادیه اروپا هشدار دادهاند.
در دو سال گذشته، سرمایهگذاری روی صنعت خودروسازی بریتانیا کاهش یافته است. این میزان در سال 2017، 46.5 درصد افت کرد. برگزیت تنها یکی از تهدیدات صنعت خودروی بریتانیا محسوب میشود.
بنگاههای اقتصادی صادرات خود را به چین کاهش دادهاند و محصولاتشان را با قیمت ارزان در اروپا می فروشند. اقتصاد بریتانیا نیز در حال حاضر رونق چندانی ندارد.