عضو هیات حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه مطرح کرد:
افزایش سه برابری تولید خودرو در ۶ ماهه نخست امسال
عصر خودرو- ابوترابی فرد گفت: در ۶ ماهه نخست امسال، میزان تولید خودرو بین ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ دستگاه در روز افزایش یافته و حدود ۳ برابر شده است.
عصر خودرو- ابوترابی فرد گفت: در ۶ ماهه نخست امسال، میزان تولید خودرو بین ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ دستگاه در روز افزایش یافته و حدود ۳ برابر شده است.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام ابوترابی فرد، امام جمعه موقت تهران و عضو هیات حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو، گفت: از زحمات وزیر صمت و همکاران ایشان و صنعتگران و قطعه سازان در راه رشد و شکوفایی اقتصاد به خصوص در شرایط سخت تحمیلی که دشمنان به وجود آورده اند، تقدیر و تشکر میکنم.
ابوترابی فرد افزود: در بازدیدی که از شرکت سایپا داشتم متوجه شدم که در سال 97 تولید سایپا تا 700 دستگاه در روز کاهش پیدا کرده بود، اما در 6 ماهه نخست امسال، میزان تولید بین 1800 تا 2000 دستگاه در روز افزایش یافته و حدود 3 برابر شده است.
او تصریح کرد: امروز شاهد یک جهش معنادار در این بخش هستیم و پیش بینی سایپا این است که تولیدات این شرکت در سال 98 تا 540 هزار خودرو افزایش پیدا کند که فاصلاه چندانی با تعداد تولیدات در شرایط عادی با حد زیادی برابری میکند و در عمل ثابت کردیم که تهدیدها به یک فرصت تبدیل شده است.
امام جمعه تهران اضافه کرد: تولیدکنندگان میگویند که تحریمها راهی جدید برای ارایه محصولاتشان به بازار گشوده است و یک فرصت برای رشد و شکوفایی تولید شده است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد گفت: اگر منابع مورد نیاز برای گردش مالی بنگاهها تامین شود، به سرعت میتوانند تولیدات خود را افزایش دهند، لذا باید به سمت استفاده صحیح از منابع موجود گام برداریم.
او تصریح کرد: منابع باید به سمت ایجاد حداکثری ارزش افزوده هدایت شود و از حوزههای غیرضرور به سمتی که به رشد و شکوفایی اقتصادی کمک کند، سوق داده شود.
عضو هیات حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه اعلام کرد: سالیانه بالغ بر یک تریلیون و 300 هزار میلیارد تومان انواع یارانه پنهان در اقتصاد کشور تزریق میشود که این مبلغ باید به رونق و رشد تولید کشور کمک کند و نه به افزایش هزینه تولید و یا فساد و رانت.
حجت الاسلام ابوترابی فرد بیان کرد: دولت و مجلس باید با برنامه ریزی درست حداقل یک چهارم این منابع یارانه را به سمت تولید هدایت کنند تا در عمل به رشد اقتصاد و ارتقای بهره وری کمک کند.