بررسی جیپ چروکی ۲۰۱۹ + تصاویر
عصر خودرو -قدیمیترین سازندهی خودروهای آفرود جهان چهرهای نسبتا متفاوت برای محصول سال ۲۰۱۹ خود طراحی کرده است.
عصر خودرو -قدیمیترین سازندهی خودروهای آفرود جهان چهرهای نسبتا متفاوت برای محصول سال ۲۰۱۹ خود طراحی کرده است.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، برند جیپ، با عنوان قدیمیترین سازندهی خودروهای آفرود جهان شناخته میشود. مدل گرند چروکی، بزرگترین محصول جیپ است که امکانات رفاهی مدرن و تواناییهای فنی بالا فراهم میکند.
نسل چهارم گرند چروکی از سال 2011 تولید میشود و با گذشت 8 سال، هنوز تغییر خاصی بر چهره ندیده است. نسل اول این خودرو سال 1992 معرفی شد و امروزه، همچنان محصولی پرفروش در بازار آمریکا محسوب میشود. نسل بعدی، براساس آلفارومئو استلویو تولید خواهد شد و نسبت به نمونهی کنونی، کوچکتر خواهد بود. با این اوصاف، مدل فعلی برای علاقهمندان به شاسیبلندهای جادار، گزینهی مناسبتری است.
طراحی چراغهای جلوی چروکی 2019، دستخوش تغییرات کمی شدهاند و چراغهای نوربالا و نورپایین به یکدیگر نزدیک شدهاند. طراحی چراغهای جلوی این خودرو، شباهت زیادی به نسخه فعلی جیپ گرند چروکی و جیپ کامپس دارد، اما طراحی داخل چراغهای جلوی چروکی 2019، کاملا جدید است. برخلاف طراحی جلو، طراحی عقب این خودرو، دچار تغییرات گستردهای شده است. چراغهای عقب چروکی 2019، به صورت تمام LED هستند، ولی طراحی کلی چراغ با مدل قبلی تفاوتی ندارد.
مدل overland چروکی دارای قلاب یدککشی کرومی است، ولی در مدل Trailhawk چروکی، این قلاب به رنگ قرمز است. مدل Trailhawk این خودرو، دارای سپر جلوی جدید است که باعث شده زاویه ورود این خودرو به شیب، نسبت به سایر مدلهای چروکی بهتر باشد. همچنین مدل Trailhawk چروکی، ویژگیهای دیگری از جمله صفحههای فلزی ضربهگیر زیر پیشرانه، فلاپهای بزرگتر و تایرهای آفرودی دارد و فاصله کف این خودرو تا سطح جاده به 43 سانتیمتر افزایش یافته است. پنج نوع رینگ جدید برای این خودرو به بازار عرضه میشوند که در کنار این پنج رینگ، یک رینگ 19 اینچی برای مدل Overland نیز عرضه میشود.
برند جیپ، از بهترین سازندگان خودروهای قدرتمند برای طبیعتگردی است و البته گرند چروکی 2019 هم، با چنین امکاناتی تولید میشود. این خودرو، در پستی و بلندیهای مسیر، متعادل و کمتنش رفتار میکند تا متفاوت از رقبای کرهای و آلمانی باشد. البته گرند چروکی برای استفادهی روزانه و رانندگی شهری، برتری خاصی نسبت به محصولات مشابه ندارد؛ ضمن اینکه نکات منفی، مثل نقاط کور برای راننده و هرزگردی فرمان در مانورهای تند، اندکی آزاردهنده هستند. این خودرو از فناوری استارت و استاپ هوشمند پیشرانه استفاده میکند که در ترافیک شهری، منجر به کاهش مصرف سوخت خواهد شد؛ اما شتابگیری ناگهانی را، کند خواهد کرد.
جیپ برای چروکی، سه پیشرانه متفاوت را به تولید رسانده است. اولین گزینه، یک پیشرانه 2 لیتری توربوشارژ است که قدرتی نزدیک به پیشرانه 271 اسب بخاری شش سیلندر 3.2 لیتری این خودرو را تولید میکند. سومین پیشرانه هم، یک پیشرانه 2.4 لیتری تنفس طبیعی است که قادر به تولید بیشینه قدرت 180 اسب بخار است. وظیفه انتقال قدرت هر سه پیشرانه، بر عهده یک جعبه دنده اتوماتیک 9 سرعته بهروزرسانی شده است که قدرت و گشتاور تولیدی را به محور جلو و یا به هر چهار چرخ خودرو منتقل میکند.
یشرانه 2 لیتری توربوی این خودرو، قادر به تولید بیشینه قدرت 270 اسببخار و بیشینه گشتاور 400 نیوتنمتر است که 76 نیوتنمتر گشتاور بیشتری را در مقایسه با پیشرانه شش سیلندر این خودرو تولید میکند. این پیشرانه از سیستم تزریق مستقیم سوخت، سیستم استارت/استاپ برخوردار است و در ساخت پیستونها و میللنگ این خودرو، از مواد سبکی استفاده شده است تا مصرف سوخت این خودرو، بهینهتر شود.
شرکت جیپ، هنوز قیمت تریمهای مختلف این خودرو را اعلام نکرده است، اما پیشبینی میشود که مدل پایه این خودرو، قیمتی معادل 25 هزار دلار داشته باشد و تریمهای trailhawk و overland قیمتی معادل 40 هزار دلار داشته باشند.