اتومکانیکای استانبول (۸)
همه تبریزی ها زیر یک سقف؛ می خواهیم اتومکانیکا را به تبریز بیاوریم
عصر خودرو: با همان خونگرمی و سادگی خاص آذری های حرف می زند. می گوید تا نتوانیم پیوند دهیم و بین زیرمجموعه هایمان با شرکت های مطرح خارجی جوینتونچر برقرار نکنیم، نمی توانیم رقابت کنیم. در واقع حضور مداوم در نمایشگاه های بینالمللی را با تمامی سختی هایش، برای دیده شدن شرکت های وطنی و حفظ این صنعت، ضروری می داند. در حاشیه پوشش خبری اتومکانیکای استانبول ۲۰۱۶، فرصتی شد تا پای صحبت های جناب یونس اکبرپور پایدار، رئیس محترم انجمن قطعهسازان تبریز و مدیرعامل شرکت آذراتصال بنشینیم.
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵:۰۰
به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»، آقای پایدار در تشریح حضور خود در اتومکانیکای استانبول، می گوید از سال قبل به این باور رسیده اند که بهتر است بصورت مشترک با شرکت های حاضر در انجمن قطعهسازان در رویداد های اتومکانیکا حضور داشته باشند. و برای اولین بار در استانبول، پنج شرکت تابعه این انجمن، یعنی "گروه تولیدی مسماری، یزدانخودرو، آذراتصال، میلانفیلتر و آذرکیان سپهر"، بصورت جزیره ای و در غرفه ای مشترک در اتومکانیکا حضور یافته اند که نشاندهنده اتحاد تبریزی هاست و خیز بلندی که انجمن قطعهسازان تبریز این شهر برای نزدیک شدن به بزرگان صنعت قطعهسازی دنیا برداشته. ریاست این انجمن هم معتقد است: "تا با هم نباشیم، نمی توانیم زنده بمانیم و صادر کنیم. تا با خودمان کار نکنیم، نمی توانیم با دیگران همکاری داشته باشیم. و مادامی که با خود آشتی نکرده ایم، نمی توانیم با دنیا آشتی دوباره داشته باشیم.
بحث که به آشتی دوباره با دنیا رسید و شرایط تازه ای که لغو تحریم های ظالمانه بینالمللی، به خصوص برای صنعت قطعهسازی کشور و شهر تبریز به وجود آورده، صحبت از عزم انجمن قطعهسازان تبریز برای آوردن برند نمایشگاهی بینالمللی اتومکانیکا به تبریز به میان آمد. آقای پایدار با تاکید بر پتانسیل های صنعتی و نمایشگاهی بالای شهر تبریز، مصرانه بر این باور است که این توان میزبانی اتومکانیکا را دارد. محقق شدن ایده اتومکانیکای تبریز نه تنها سکوی پرتابی برای صنعت قطعهسازی این شهر و برقراری ارتباط گسستناپذیر قطعهسازان پرشمار آن با حرفه ای ترین های این صنعت در سطح جهانی خواهد بود، بلکه به واسطه حضور برند های بینالمللی در این رویداد، محل نمایش پتانسیل های بالای صنایع کشور در سطح جهانی نیز خواهد بود و در بخش های متعددی، از صنعت و تولید گرفته تا توریسم و گردشگری صنعتی، جذب سرمایه های خارجی و ارزآوری به کشور را در پی خواهد داشت.
آقای پایدار تحقق این مهم را اولین قدم جدی در راستای زنده نگه داشتن صنعت قطعه سازی کشور می داند و معتقد است: "حرکت را از جایی باید شروع کرد. همگی باید برای زنده داشتن این صنعت تلاش کنیم و این امر، جز با همت و مساعدت همه بخش های دولتی و کشوری محقق نخواهد شد. مطمئن هستم ایران کشوری است که می تواند خود را در بین 20 کشور صنعتی دنیا مطرح کند.
برچسب ها
اتومکانیکای استانبول ۲۰۱۶