فونیکسریمکسبهتام

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا:

کاهش زمان تحویل پلاک خودرو به یکساعت

عصر خودرو- معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: طرح ترافیک جدید به غیر از بحث درآمدی به هیچ وجه طرح مثبتی نخواهد بود بلکه آلودگی را نیز افزایش خواهد داد.

کاهش زمان تحویل پلاک خودرو به یکساعت
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، سرهنگ جهانی در برنامه «تیتر یک» به سوالات و مطالبات مردم پاسخ داد و درباره جریمه ها گفت: بخشی از جریمه ها از طریق دوربین اعمال می شود که از طریق پیامک برای صاحبان خودرو پیامک می شود. توصیه می شود برای اطلاع دقیق از جرایم رانندگی شماره تلفن همراه را ارائه دهند تا در سیستم راهنمایی و رانندگی ثبت شود. VIM کارت ماشین را نیز می توان به 1102020 پیامک کرد تا میزان جرائم از طریق پیامک ارسال شود.

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: متخلف وقتی وارد محدوده طرح ترافیک می شود باید بداند که اعمال قانون می شود و علاوه بر اینکه برای زوج و فرد جریمه می شوند، دوربین ها معاینه فنی را نیز کنترل می کنند.

    وی افزود: تخلفات در سطح شهر تهران برای رانندگان پیامک می شود کسانی که بی اطلاع هستند حتما نقص در ارائه شماره تلفن دارند. اتاق، موتور، شاسی و رنگ از ارکان وسیله نقلیه است برای تغییر در این ارکان باید مجوز راهنمایی و رانندگی دریافت کنند چون با تعویض موتور ماشین شماره موتور نیز تغییر می کند پس تغییرات باید ثبت شود. همه اطلاعات در این رابطه در سایت راهور 120 موجود است.

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا درباره شورای حل اختلاف نیز گفت: مرجعی که دستور توقیف را صادر می کند باید به مراجعه کننده اطلاعات لازم را بدهد تا رفع توقیف انجام شود و در سیستم ثبت شود تا بتواند وسیله خود را تحویل بگیرد.

    او افزود: کسی که از نمایندگی، خودرو را تحویل می گیرد پلاک را تحویل می دهند، بعضی مواقع جوانترها در گرفتن خودروی بدون پلاک تعجیل دارند که اگر این کار صورت گیرد خودرو توقیف خواهد شد.

    وی درباره تحویل پلاک خودرو در مراکز شماره گذاری گفت: زمان تحویل و تعویض پلاک خودرو در مراکز به کمتر از یکساعت کاهش یافته است. یکی از مسائل، احراز سکونت مالک خودروست که برای آن مدارکی از جمله مدارک منزل و محل سکونت لازم است.

    سرهنگ جهانی درباره جرایم منجر به توقیف خودرو گفت: توقیف با توقف متفاوت است. یکی از موارد توقیف ماشین دستور مراجع قضایی است. دوم خودروهایی که بالای یک میلیون تومان جریمه دارند نیز از موارد توقیف است. همچنین نداشتن بیمه نامه خودرو نیز از موارد توقیف خودرو است.

    وی ادامه داد: عدم خلاف وقتی است که کل جریمه ها پرداخت شده باشد اما برای تدریجی پرداخت کردن می توان در هنگام پرداخت جریمه گزینه تدریجی پرداخت کردن جریمه را انتخاب کنند که بعد از پرداخت کامل جرائم عدم خلاف صادر خواهد شد.

    سرهنگ جهانی تاکید کرد براساس مصوبه مجلس با گذشت 60 روز از زمان صدور برگه جریمه مبلغ جریمه دو برابر می شود.

    طرح جدید ترافیک به هیچ وجه مثبت نیست

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه گفت: طرح ترافیک در تهران سابقه بیش از 30 سال دارد و هدف از این طرح این بوده که محدوده مرکزی شهر را به لحاظ ترافیک و آلودگی هوا کنترل کنیم. در طرح اخیر اینگونه گفته شده که همه خودروها بتوانند وارد طرح شوند و ساعات مختلف جرایم فرق کند ، پلیس راهنمایی رانندگی معتقد است که باید در اینگونه طرح ها به صورت کارشناسی بررسی شود بنابراین با این طرح نمی توان پاسخگوی مردم ساکن در مرکز شهر شد و این طرح به غیر از بحث درآمدی به هیچ وجه طرح مثبتی نخواهد بود بلکه آلودگی را نیز افزایش خواهد داد. این طرح اجرایی نخواهد شد چون منفعتی برای مردم و سلامت مردم نخواهد داشت.

    او درباره توقف خودروهای آلاینده گفت: همکاران ما  به خصوص در کلانشهر ها در مواجهه با خودروهای آلاینده این خودروها را متوقف می کنند تا با مراجعه به مراکز معاینه فنی رفع آلایندگی شود. 79 هزار مینی بوس فرسوده در کشور داریم که 72 درصد بالای 15 سال عمر دارند و اتوبوس های شهری 59 درصد و سواری های کار 58 درصد فرسوده هستند. پلیس به عنوان حلقه آخر باید از حرکت این خودروها جلوگیری کند و این خودروها را متوقف و از گردونه ترافیک خارج کند، آمار عملکرد بالای تخلفات نیز بیشتر در زمینه آلایندگی و معاینه فنی است.

    سرهنگ جهانی در ادامه گفت: کنترل نامحسوس همچنان در حال اجراست. کسانی که سرعت و سبقت غیرمجاز و یا ثبت در دوربین داشته باشند قطعا متوقف و روانه پارکینگ خواهند شد. بیرون از شهر اگر مشکلی در راه ها و جاده ها باشد و سهمی در تصادف داشته باشند حتما پلیس سهم مراکز راهداری و جاده ای را مشخص کرده و پیگیری خواهد کرد.

    معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه افزود: اتوبوس ها اجازه تردد و ورود در خط سوم و خط سبقت را ندارند. خیلی از رانندگان سواری از این موضوع اطلاع ندارند بنابراین خواسته می شود که رانندگان سواری حتما به رانندگان اتوبوس اجازه ورود به خط یک یا دو را بدهند تا از بروز حادثه جلوگیری شود.

    او درباره مستقر شدن پلیس در نقاط کور گفت: پلیس در نقاطی که حادثه خیزتر است مستقر می شود و اینکه کمین می کند صحیح نیست.

    سرهنگ جهانی درباره کمربند نیز گفت: رانندگان و مسافران در جاده باید حتما کمربند ببندند تا جریمه نشوند. بعضی مواقع رانندگانی در پلاک خودرو دستکاری می کنند و پلاک را مخدوش می کنند که ممکن است به دلیل ناخوانا بودن و نوشتن اشتباهی از سوی پلیس افراد بیگناه جریمه شوند.

    سرهنگ جهانی در ادامه مشکلات چراغ های راهنمایی و رانندگی گفت: نصب این چراغ ها به عهده شهرداری است و پلیس فقط نقش مدیریت بر چراغ ها را به عهده دارند.

    او در ادامه افزود: دوربین ها قبلا امکان ثبت تخلفات موتورسیکلت ها را نداشتند که به تازگی این کار انجام می شود بنابراین هر تغییری در دوربین های راهنمایی رانندگی باید با پلیس هماهنگ باشد.

    او درباره پارکینگ ها و محل توقف های ویلچر سواران گفت: تابلوهایی نصب شده برای تردد و ایستادن ویلچرسواران و معلولان که در این راستا افرادی که در این مکان ها توقف کنند حتما جریمه خواهند شد. افراد ویلچر سوار و معلولان از این پس به عنوان عابر پیاده در نظر گرفته می شوند.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۶۶۹
        • خودرو امروز ۶۶۸
        • خودرو امروز ۶۶۷
        • خودرو امروز ۶۶۶
        • خودرو امروز ۶۶۵
        • خودرو امروز ۶۶۴
        • خودرو امروز ۶۶۳
        • خودرو امروز ۶۶۲
        • خودرو امروز ۶۶۱
        آخرین بروزرسانی ۱۶ روز پیش
        آرشیو