ششمین نمایشگاه بین المللی خودرو تهران (۲)

به بهانه بزرگ‌ترین رویداد خودرویی کشور: شهرآفتاب آماده نمایشگاه خودرو

ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران از ۹ تا ۱۲ بهمن از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

ششمین نمایشگاه بین المللی خودرو تهران (۲)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، ابوذر مختاری مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با بیان اینکه این شهر نمایشگاهی می‌تواند گزینه مناسبی برای برگزاری سالانه نمایشگاه باشد گفت: ششمین نمایشگاه خودرو شهر آفتاب با حضور ۲۲ شرکت تولیدکننده داخلی و ۱۲ خودروساز خارجی برگزار می‌شود.

محمد مهدی اسدی مدیرعامل ایده تجارت هرمس از ویژگی‌های تازه برای ارتباط بهتر بین برگزارکنندگان و بازدیدکنندگان گفت: این شرکت از سال ۱۳۸۸ توسط بخش خصوصی ایجاد شد. از سال ۹۵ نمایشگاه خودرو تهران در شهرآفتاب اجرا شد. این اجرا چالش های اساسی داشت از جمله اینکه تا به حال در این شهر نمایشگاهی هیچگونه رویداد خودرویی انجام نشده بود.
در سال ۱۳۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا تمامی نمایشگاه‌ها کنسل شد و در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲ رویداد برگزار کردیم‌.

برای اولین بار یک برنامه برای ارتباط بهتر بین برگزارکنندگان و بازدیدکنندگان ایجاد کردیم که قابلیت‌های مختلفی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهد از جمله: تهیه بلیط، اطلاع از غرفه‌ها، اطلاع از ایونت‌ها را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌دهد.
در طول برگزاری نمایشگاه پخش زنده از بستر آپارات خواهیم داشت.
وی افزود: در این نمایشگاه بیش از ۲۰ رونمایی، ۴۰ شرکت کننده و فضای مفید ۲۵۰۰۰ هزار متر مربعی تدارک دیده شده که امیدواریم مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار بگیرد.
۸ بهمن به عنوان Press Day انتخاب شده تا خبرنگاران  برای پوشش خبری در نمایشگاه حاضر شوند.

ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران از ۹ تا ۱۲ بهمن از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.