انجام معاینه فنی رایگان ، ویژه تاکسیرانان پایتخت

روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد: انجام آزمون معاینه فنی ویژه تاکسیرانان در ۸ مرکز معاینه فنی تهران به صورت رایگان انجام می‌شود.

بـه گـزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اعلام کرد:طی هماهنگی سازمان تاکسیرانی پایتخت و ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران ، انجام آزمون معاینه فنی ویژه تاکسیرانان در ۸ مرکز معاینه فنی تهران به صورت رایگان انجام می‌شود.

وی افزود: این اقدام در ادامه فعالیت‌های حمایتی این سازمان در راستای جلب رضایت حداکثری تاکسیرانان خدوم به مرحله اجرا در می آید و رانندگان تاکسی پایتخت که از  پروانه معتبر برخوردارند می توانند از آن بهره‌مند شوند.

روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر ادامه داد:ایستگاه‌های بیهقی، آبشناسان، سراج، نیایش، دماوند، الغدیر، شقایق و چمران، مراکزی هستند که از سوی مسوولان امر  برای این منظور در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.