ایزدخواه با اشاره به مصوبه کمیسیون صنایع درباره واردات خودرو در طرح ساماندهی خودرو:

کلاس خودروهای وارداتی چه خواهد بود؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی خودرو ‌، گفت: براساس اصلاح کمیسیون، واردات خودرو توسط هر فرد حقیقی و حقوقی مشروط بر صادرات خودروها و قطعات داخلی، قابل انجام است که البته برای نهایی شدن باید به تصویب نمایندگان در صحن علنی مجلس برسد.

کلاس خودروهای وارداتی چه خواهد بود؟

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از خانه ملت، روح اله ایزدخواه درباره واردات خودرو، گفت: از آنجا که ماده ۴ طرح ساماندهی خودرو که در مجلس دهم تصویب شد درباره واردات خودروهای هیبریدی بود و مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفت، کمیسیون صنایع و معادن درصدد رفع آن برآمد.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: از آنجا که در طرح تحول صنعت و بازار خودرو که در کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم تدوین شده، ماده‌ای درباره واردات خودرو در نظر گرفته شده، مقرر شد این ماده جایگزین ماده ۴ طرح ساماندهی خودرو مربوط به مجلس دهم شود تا ایراد شورای نگهبان رفع شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: براساس ماده‌ی جایگزین شده واردات خودرو توسط هر فرد حقیقی و حقوقی مشروط بر صادرات خودروها و قطعات داخلی، قابل انجام است که البته برای نهایی شدن باید به تصویب نمایندگان در صحن علنی مجلس برسد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: در این ماده کلاس‌ها و سطح کیفیت خودروهای وارداتی تعیین شده و براساس این ماده خودروهایی وارد می‌شود که در داخل یا تولید نمی‌شود یا تیراژ تولید آنها کم است./

واردات مشروط بر صادرات خودروها و قطعات داخلی است

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.
  1. اوسا

    خودش فهمید چی گفت؟ مثلا ما تو ایران ماشین ۱۲ سیلندر نداریم حالا قراره وارد بشه؟