نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس:

پلت فرم‌های جدید سایپا نشانه بلوغ خودروسازی است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه پلت فرم‌های جدید سایپا مورد حمایت مجلس است، گفت: طراحی پلت فرم‌های جدید سایپا نشانه بلوغ خودروسازی است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»، رسول فرخی نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریم آمریکا نتوانست مانع تولید خودرو در داخل کشور شود، گفت: به‌رغم تحریم‌های ظالمانه ما شاهد شکوفایی صنعت خودرو در کشور بودیم و مسئولین صنعت خودروسازی از جمله سایپا با  عزم و اراده جدی و همچنین با نگاه به توانمندی‌ و ظرفیت‌های داخلی در جهت رفع نیازمندی‌های داخل و خوداتکایی حرکت کردند.

وی با تأکید براینکه رویکرد صنعت خودرو باید توجه به ظرفیت‌های داخل باشد، افزود: اگرچه نمی‌توانیم با دنیا در این زمینه رقابت کنیم اما باید بر کیفیت خودروهای داخلی بیفزاییم.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: به هر میزان برای کیفیت خودروهای داخلی تلاش شود به همان میزان شاهد رضایتمندی مشتریان و تولید خودرو در داخل خواهیم بود.
فرخی با بیان اینکه باید قیمت خودرو مناسب باشد، بیان داشت: خودروسازان باید خودروهای مختلف و متناسب با سلایق مشتری تولید کنند.
وی افزود: به عنوان نمونه پلت فرم‌های جدیدی که سایپا طراحی و براساس آنها خودرو تولید کرد اقدام مناسب و مثبتی است و این نشانه حرکت مدیران سایپا به سمت خودروی با کیفیت است و در واقع بلوغ خودروسازی را نشان می‌دهد.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با تأکید بر اینکه این اقدام مورد حمایت مجلس است،‌گفت: البته مردم باید بدانند هرچه به سمت ماشین‌های خارجی بروند به همان میزان موجب بیکاری در داخل خواهند شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.