معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌رضوی خبر داد:

تعویق مجدد اجرای طرح محدوده کاهش آلودگی هوا در مشهد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌رضوی گفت: اجرای طرح محدوده کاهش آلودگی هوا به تعویق افتاد این تصمیم در راستای پیشگیری از شیوع کرونا اتخاذ شده است.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان‌رضوی، احمد یزدان‌پناه با بیان اینکه اجرای طرح محدوده کاهش آلودگی هوا در مشهد به تعویق افتاد اظهار کرد: این تصمیم با توجه به ازدحام جمعیت در برخی از مراکز معاینه فنی و در راستای اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی مردم اتخاذ شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌رضوی تاکید کرد: شهروندان بابت نداشتن معاینه فنی فعلاً نگرانی نداشته باشند، زمان اجرای طرح (L.E.Z) پس از سپری شدن شرایط فعلی، اطلاع‌رسانی می‌شود.

طرح کاهش آلودگی هوا یا (L.E.Z) در راستای کاهش آلودگی هوای کلانشهر مشهد توسط شورای همتا به تصویب رسید و بنا بود از ۲۹ دی ماه کار خود را آغاز کند.

گفتنی است؛ در این طرح، ۱۰۹ دوربین سازمان ترافیک شهرداری مشهد که به مرکز فرماندهی پلیس راهور متصل شده‌اند، پلاک خودروها را ثبت و بلافاصله به سامانه سیمفا ارسال می‌کنند و هر خودرویی که معاینه فنی نداشته باشد، شناسایی می‌شود چرا که به گفته مدیر محیط زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد آمارهای سه سال گذشته، نشان می‌دهد اخذ معاینه‌فنی، ۱۵ درصد آلایندگی هوا را کاهش می‌دهد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.