مبارزه با قاچاق سوخت نیاز به عزم همگانی دارد

استاندار یزد گفت: در چارچوب مبارزه با قاچاق سوخت تاکنون اقدام‌های خوبی در استان انجام شده و با توجه به اهمیت موضوع و تاثیر منفی آن در امور اقتصادی و اجتماعی به همکاری مردم و همراهی دستگاه‌های اجرایی نیاز است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، محمدعلی طالبی روز یکشنبه در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی ، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: اقدام نظارتی و پیشگیری در مبارزه با قاچاق سوخت به تداوم نیاز دارد و پرونده‌های بلاتکلیف باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: برای نظارت ، ساماندهی و ارتقای فعالیت‌ها برای مبارزه بهتر به همکاری تمام دستگاه‌های مرتبط نیاز است.

طالبی تصریح کرد: انجام وظایف توسط دستگاه‌های اجرایی در کنار جلب مشارکت و همکاری مردم در تحقق اهداف مورد نظر تاثیری مثبتی در این مورد دارد .

همچنین جانشین رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد گفت: بیشترین معضلی که با آن مواجه هستیم قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی است.

احمد ترحمی افزود: با توجه به افزایش قیمت سوخت و فرآورده‌های نفتی در کشورهای همسایه ( افغانستان و پاکستان)، قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی معضل پیش روی ماست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد همکاری مردم و دستگاه‌های مسئول در پیشگیری از قاچاق سوخت را ضروری ذکر کرد .

ترحمی ابراز امیدواری کرد که روند رسیدگی به پرونده‌ها به حداقل برسد و در کنار آن ورود و خروج کالاهای قاچاق نیز کنترل شود .

در این جلسه آماری از میزان سوخت کشف شده در ۶ ماهه نخست سال ۹۸ اعلام نشد،

یزد، نقش موثری در اتصال استان‌های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال – جنوب، شرق و غرب بعضاً راه‌های آن برای انتقال سوخت و سایر کالای قاچاق مورد استفاده قرار می گیرد.

روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو از جاده‌های تردد می‌کند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.