دبیر انجمن واردکنندگان خودرو :

۶ هزار خودرو در گمرک معطل هستند

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در خصوص خودروهای مانده در گمرک گفتک نزدیک به ۶ هزار دستگاه خودرو در گمرک مانده‌اند. تاکنون مصوبه هیات دولت برای ترخیص این خودروها نیز تمدید نشده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از گسترش‌نیوز ، مهدی دادفر،‌ دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در گفت‌و‌گو با گسترش‌نیوز وضعیت خودروهای مانده در گمرک را چنین بیان کرد: هنوز مصوبه هیات دولت در خصوص ترخیص خودروهای موجود در گمرک تمدید نشده است. ما به شدت در حال پیگیری این قضیه هستیم اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده و زمان ترخیص‌ها مشخص نیست. در نهایت باید تمامی این خودروها از گمرک خارج شوند اما فرآیند دولت غیرقابل پیش‌بینی است. شرکت‌های نمایندگی و مردم دچار مشکلاتی شده‌اند و راهی جز آزادسازی خودروهای باقی مانده در گمرک وجود ندارد. خودروهای مانده در گمرک نکات حقوقی دارند و در صورت لزوم از مراجع قضایی پیگیری خواهیم کرد. هیچ کس اجازه ندارد به مردم ضرر و زیان وارد کند و آزادسازی به هر حال اتفاق خواهد افتاد. لازم به ذکر است که تقریبا ۶ هزار خودرو در گمرک مانده‌اند و ۶۷۰۰ دستگاه نیز تاکنون ترخیص شده‌اند.

کاهش قیمت وارداتی‌ها در بازار

وی در خصوص وضعیت قیمت‌ خودروهای وارداتی در بازار اظهار کرد: از زمانی که ۶۷۰۰ دستگاه خودرو از گمرک ترخیص شد قیمت‌ها در بازار کاهش پیدا کرده است. به طور کلی تمام خودروها با کاهش قیمت مواجه شده‌اند البته باید در نظر گرفت قیمت دلار نیز کاهشی بوده و بازار آرامش خاصی داشته است. جمیع این موارد باعث شده که قیمت‌ها در بازار خودرو هیجانی نباشد و می‌توان رقم‌های اعلام شده را واقعی دانست. در صورتی که مابقی خودروها ترخیص شوند دوباره بر قیمت‌ها تاثیر می‌گذارد.

تفاوت مبلغ دریافتی از مشتریان!

دادفر درباره دریافت مابه‌التفاوت از مشتریان گفت: مابه‌التفاوتی که مشتریان در زمان تحویل خودرو باید بپردازند بر اساس نرخ ارز در سامانه سنا است. نرخ ارز در این سامانه نیز با کاهش قیمت در بازار آزاد کاهش پیدا می‌کند. ما از روز اول بر چنین فرمولی درباره اخذ مابه‌التفاوت از مشتریان اعتراض داشتیم و این تفکر وجود داشت که قیمت‌ها روزانه بالا می‌رود. در این زمینه بهتر بود که یک عدد به صورت ثابت برای دریافت از مشتریان اعلام شود اما چنین کاری صورت نگرفت. یک سری از مشتریان با نرخ دلار ۱۱ هزار و ۷۰۰ تومان، یک سری ۹ هزار تومان و یک عده دیگر نیز با نرخ دلار ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومانی خودروهای خود را دریافت و تصویه حساب کردند.

   

پیگیری شدید برای آزادسازی خودروها

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

  1. رضا

    سلام. به عنوان کسی که یکی از این خودروهای وارداتی را بیش از یک سال است که پیش خرید کرده و هنوز خودرویی دریافت نکرده است باید بگویم که من و امثال من از دو چیز رنج می بریم. اول این که ما گناهی نکرده ایم و جرمی انجام نداده ایم که حالا باید خود روی مان در توقیف قضایی و غیره باشد، و دوم اینکه در این رابطه ظاهراً هیچ کس هم نیست که به تظلم خواهی ما گوش کند، اطلاع‌رسانی مناسبی کند و یا پاسخگو باشد. این طرز رفتار با ما منصفانه نیست!

  2. سیامک

    لطفا گزارش جدید از وضعیت خودرو های مانده در گمرک تهیه کنید شامل تعداد دقیق خودرو های مانده در گمرک مدل این خودرو ها و تعداد خودرو های بالای ۲۵۰۰ سی سی ونتیجه را از وزارت صمت ودولت بخواهید