فروش اعتباری محصولات ایران‌خودرو ویژه تیرماه آغاز شد

گروه صنعتی ایران‌خودرو از فروش اعتباری محصولات این شرکت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، بنا بر اعلام این شرکت امروز  و از ساعت ۱۱ تعداد بسیار محدودی از محصولات ایران‌خودرو به‌صورت اعتباری فروخته می‌شود.
بر این اساس در طرح اعلام‌شده از سوی ایران‌خودرو ۴ خودرو سمند ef۷ دوگانه سوز ،  پژو ۴۰۵ اس ال ایکس، پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز و پژو ۲۰۷ دستی به‌صورت اعتباری و با تحویل ۳۰ روز کاری فروخته می‌شود.
ایران‌خودرو در این طرح پیش‌پرداخت برای خرید سمند ef۷ دوگانه سوز  را ۶۶ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان، برای خرید پژو ۴۰۵ اس ال ایکس را ۶۱ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان ، برای خرید پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز ۵۹ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان و برای خرید پژو ۲۰۷ دستی را ۸۷ میلیون و ۳۱۰ هزار تومان تعیین‌شده است.
گفتنی است مبلغ باقی‌مانده از قیمت قطعی خودروها به‌صورت یک فقره به تاریخ ۵ تیر ۹۹ از خریداران گرفته خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.