شاهین خدامی در گفت و گو با پایگاه خبری «عصر خودرو» ، افزود: تولید نیز همچنان برقرار بوده و تمام تلاش این است که زودتر از موعد پیش بینی شده خودروها را تحویل خریداران دهیم.
وی درخصوص داخلی سازی خودروهای بیسو اظهار کرد: کار داخلی سازی T۳با ۷ درصد آغاز شد و تا پایان سال به ۱۴ درصد و سه ماه نخست سال آینده به ۲۲ درصد خواهد رسید و در مورد خودرو T۵نیز با تاخیر سه ماهه کار را پیش خواهیم برد.
خدامی از مذاکره با طرف خارجی با هدف معرفی محصولات جدید خبر داد و افزود: طرحی را با شریک خارجی آغاز کردیم که براساس آن تا سال ۲۰۲۰ سه محصول جدید به سبد تولیدات سیف خودرو اضافه خواهد شد.
قائممقام مدیرعامل سیف خودرو یادآور شد: در شرایط دشوار اقتصادی وظیفه خود را حمایت از صنعت خودرو به عنوان صنعتی ریشه دار که تلاش های بسیاری برای آن شده می دانیم.
نمایشگاه خودرو تهران ۹۷ (۳۴)
قائم مقام سیف خودرو در گفت و گو با عصر خودرو خبر داد:۳ محصول به سبد تولیدات بیسو اضافه می شود
عصر خودرو- قائممقام مدیرعامل سیف خودرو از بخش دوم پیش فروش خودروهای بیسو خبر داد و گفت:بخش نخست پیش فروش انجام شده و بخش دوم نیز از امروز آغاز می شود.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.
من به شخصه به پیشنهاد خود آقای میرسلیم که مدیر عامل این گروه خودروسازی هست ثبت نام کردم متاسفانه ماشین رو که تحویل ندادن و حتی الان یک ماه هست که دنبال پول خودم هستم که بگیرم ولی متاسفانه هنوز موفق نشده ام
خواهشا ازشون خرید نکنید اینا همشون کلاهبردارن