ترافیک سنگین در هراز و چالوس

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا ضمن تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور، گفت: در مسیر جنوب به شمال محورهای هراز و کرج - چالوس ترافیک سنگین گزارش شده است.

ترافیک سنگین در هراز و چالوس

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایسنا، سرهنگ نادر رحمانی درباره شرایط جوی جاده‌های کشور تا ساعت ۱۵، شانزدهم آبان ماه، گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی بارش باران در اکثر محورهای استان خراسان شمالی، محور هراز- محدوده امام زاده هاشم (ع)، محورهای چناران-مشهد و کلات-مشهد در استان خراسان رضوی گزارش شده است. همچنین شاهد بروز مه‌گرفتگی همراه با کاهش دید در ارتفاعات محورهای هراز و فیروزکوه و محور بجنورد-اسفراین در استان خراسان شمالی هستیم.

رحمانی درباره وضعیت ترافیکی راه‌های کشور نیز گفت: مسیر جنوب به شمال محور هراز در محدوده‌های پیست آبعلی، امامزاده هاشم  (ع)و سه راهی لاسم ترافیک سنگین و در طول محور، نیمه سنگین گزارش شده است. در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس در محدوده‌های بیلقان، کیلومتر چهار آدران و سد کرج نیز ترافیک سنگین و در طول محور پرحجم و روان است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا ادامه داد: ترافیک در باند شمالی آزادراه کرج – قزوین در محدوده پل فردیس تا مهرشهر نیز نیمه سنگین بوده و در مسیر جنوب به شمال محور قزوین – رشت در محدوده‌های لوشان، رودبار و منجیل سنگین گزارش شده است. همچنین طول مسیر آزادراه تهران – قم دارای ترافیکی پرحجم و روان بوده و در مسیر جنوب به شمال محور فیروزکوه در محدوده تونل شیرگاه نیز ترافیکی نیمه سنگین را شاهدیم.

وی گفت: سایر محورهای مواصلاتی کشور هم از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.