رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران تاکید کرد

توانایی تایرسازان داخلی برای تامین نیازبازار لاستیک های سواری

همزمان با کاهش هزار قلم کالا در گروه یک کالایی، ماده اولیه تولید لاستیک به این گروه منتقل شد و در اولویت دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی قرار گرفت.

رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران در گفت و گو با پایگاه خبری «عصر خودرو»، با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تایرسازان داخلی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی بر سر تامین ارز مورد نیاز تایرسازان داخلی وجود ندارد و شرکت ها نیز موفق به دریافت ارز شده اند.
محمدرضا گنجی در پاسخ به این که با حذف تایرهای سواری از فهرست گروه های کالایی و امکان دریافت ارز برای شرکت های واردکننده با ارز بازار ثانویه ، آیا تایرسازان داخلی قادر به تامین نیاز بازار هستند، گفت: از آن جا که سازندگان تایر در فهرست دریافت ارز قرار دارند و مشکلی بابت تامین مواد اولیه وجود ندارد، در صورت ممنوعیت واردات لاستیک سواری، نیاز بازار داخلی از سوی سازندگان داخلی قابل تامین خواهد بود.
وی ادامه داد: هم اکنون هیچ مشکلی به لحاظ اختصاص ارز و همچنین خرید مواد اولیه وجود ندارد و سازندگان تایر داخلی بدون هیچ چالشی کار خود را ادامه داده و روند تولید همچنان ادامه دارد.

گزارش : میترا ممسنی

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.