تلفات جاده های غرب خراسان رضوی ۲۵ درصد کاهش یافت

رئیس پلیس راه سبزوار گفت: اردیبهشت ماه امسال ۶ نفر در تصادفات جاده های غرب خراسان رضوی کشته شدند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد کاهش دارد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سرهنگ علی فتحی  افزود: طی این مدت ۵۸ حادثه در جاده های غرب خراسان رضوی رخ داد که بر اثر آن ۲۳ نفر مجروح شدند.
وی اظهار کرد: آمار حوادث مزبور نسبت به مدت مشابه پارسال پنج درصد افزایش داشته است.
وی گفت: بیشتر این حوادث در مسیر شاهرود – سبزوار – نیشابور رخ داد و مهمترین علل آن بی توجهی راننده به جلو، خستگی و خواب‌ آلودگی راننده بوده است.
رئیس پلیس راه سبزوار افزود: ۱۴ گروه گشت محسوس و نامحسوس، سه پاسگاه ثابت و ایستگاههای سیار پلیس راه در جاده های سبزوار فعال هستند و ۱۲ دوربین نظارتی و کنترل نیز میانگین سرعت خودروها را ثبت می کنند.
وی اظهار کرد: رانندگان برای داشتن سفر ایمن باید پس از هر ۲ ساعت رانندگی دست کم ۲۰ دقیقه در یک محل مناسب توقف و استراحت کنند.
وی همچنین رعایت فاصله طولی با خودرو جلویی، رعایت سرعت مطمئنه، پرهیز از سبقت غیرمجاز، بستن کمربند ایمنی راننده و سرنشینان و عدم استفاده از تلفن همراه حین رانندگی را برای پیشگیری از حوادث ناگوار توصیه کرد.
پلیس راه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۰ کیلومتر راه اصلی و ۸۴۵ کیلومتر راه روستایی را در غرب خراسان رضوی زیر پوشش دارد.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.