خودرویی ها در بازار سرمایه / ۱ خرداد ۹۷

صف خرید نمادهای قطعه ساز، در فضای منفی گروه خودرو

امروز علی رغم جو منفی گروه خودرو، برخی نمادهای قطعه ساز شامل خمحرکه، خریخت، خموتورف خوساز و خمهر در آستانه مثبت کامل صف خرید بودند.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، علاوه بر نمادهای صف خرید قطعه ساز ، سه نماد خچرخش، ختراک و ختور در حاشیه ۲ درصد مثبت معاملاتی متعادل را پشت سر گذاشتند، درحالیکه خکاوه با ۵ درصد منفی صف فروش بود. نمادهای خساپا و خزامیا نیز از دیروز به اعلام زیان در صورت مالی ۱۲ ماهه متوقف شدند.از سویی خودرو صفر مثبت و مابقی عمدتا متعادل منفی به معاملاتشان خاتمه دادند.
به این ترتیب، شاخص گروه با افت ۹۱ واحدی به ارتفاع ۱۵ هزار و ۱۶ واحد عقب نشینی کرد. از طرفی سهامداران طی داد و ستدهای امروز تعداد ۱۱۸ میلیون و ۵۷۵ هزار برگه سهم خودرویی به ارزش معاملاتی ۱۵.۸ میلیارد تومان در ۸ هزار و ۷۲۵ نوبت معاملاتی دست به دست کردند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.