به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، محمد مقدوری شنبه شب در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی اظهار کرد:دستگاه های ذی ربط و به ویژه بانک های عامل باید زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و بار مشهد را فراهم آورند تا آلودگی هوای شهر کاهش یابد.
وی افزود: برنامه سازمان های مختلف برای کاهش ۵۰درصدی آلودگی هوای مشهد دربازه زمانی ۳ ساله بررسی و مقرر شد ارگان ها علاوه برپیگیری اعتبارات ملی و دستگاهی خود در این رابطه برنامه هایی را برای تخصیص اعتبارات استانی ارائه کنند تا در جلسات آتی کارگروه تعیین تکلیف شود.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد:اکثر ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد تا پایان امسال باید بازسازی شود. همچنین اتوبوس های بالای۲۵سال ، مینی بوس های بالای۳۵سال و کامیون ها و کامیونت های بالای ۳۸سال باید تا پایان سال جاری با خودروهای جدید جایگزین شوند.
مدیرکل سازمان حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: کیفیت هوای مشهد سال گذشته در مقایسه با سال ۹۵ سالم تر بوده و تعداد روزهای باهوای سالم از ۲۴۹ به ۲۶۴ روز افزایش یافته و روزهای با هوای ناسالم از ۸۸به۷۸ روزکاهش یافته است.
حمیدصالحی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۶ هوا سالم تر بوده و تعداد روزهای با هوای پاک از ۵ به ۱۱ روزافزایش و تعدادروزهای با هوای ناسالم از۵ به ۴ روزکاهش یافته است
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.