جانباختن۱۲۶تن در سوانح رانندگی از ۲۴ تا ۲۹ اسفند ماه ۹۶

همزمان با آغاز سفرهای نوروزی آمارها نشان می دهد که از ۲۴ تا ۲۹ اسفند ماه سال گذشته، بر اثر ۱۰۰ سانحه رانندگی در کشور در مجموع ۱۲۶ نفر جاده خود را از دست دادند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  ایرنا ، در این مدت در مجموع بیش از ۷۹۸ نفر از مسافران جاده های کشور بر اثر سوانح رانندگی مصدوم شدند.
در مدت یاد شده ۲ میلیون و ۴۲۰ هزار و ۹۶۸ نفر طبق اسناد و صورت وضعیت صادره در سطح جاده های کشور جابجا شدند.
در حوزه ریلی در این مدت ۴۲۶ هزار و ۱۱۸ نفر با قطار در مسیرهای مختلف شبکه ریلی با ایمنی کامل سفر خود را انجام دادند.
در مدت یاد شده ۶ هزار و ۱۹۶ نشست و برخاست در فرودگاه های کشور انجام شده و در مجموع ۷۵۵ هزار و ۶۷۵ مسافر با هواپیما در مسیرهای داخلی و بین المللی جابجا شدند.
در حوزه سفرهای دریایی کشور در این مدت یک میلیون و ۲۱۴ هزار مسافر از بنادر مسافری کشور برای سفر به جزایر جنوبی از جمله قشم و کیش در آب های کشور تردد کردند.
به گزارش ایرنا ، پیش از این رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اعلام کرده بود که از ۲۲۰ هزار کیلومتر راه کشور ۷۵ درصد ترافیک و جابجایی مسافر و بار بر روی ۴۰ هزار کیلومتر راه شریانی انجام می شود.
' عبدالهاشم حسن‌نیا ' افزود: از طرفی ۹۰ درصد جابجایی بار مسافر در سطح کشور از طریق جاده ها انجام می شود و این مساله اهمیت نگهداری مناسب راه های را نشان می دهد.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و معاون وزیر راه و شهرسازی اظهارداشت: با برنامه ریزی مناسب امسال حدود ۷۰ هزار دستگاه اتوبوس، سواری کرایه و مینی‌بوس با ظرفیت ۹۰۰ هزار صندلی دراین ایام آماده شد و با توجه به نظارت‌هایی که از سوی وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی مسافربری در زمینه جابه‌جایی ایمنی مسافران انجام می‌شود، به هموطنان توصیه می‌شود حتی‌الامکان در سفرهای جاده‌ای از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایند که ایمنی بیشتری دارند.
وی از آمادگی کامل بخش راهداری در جاده‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: بیش از ۱۴ هزار نفر نیروی راهدار در قالب ۱۲۰۰ اکیپ راهداری و با بهره‌گیری از ۹۲۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در ۶۴۷ راهدارخانه در جاده‌های سراسر کشور مستقر هستند و بنا به ‌ضرورت و موقعیت جوی آماده خدمات ‌رسانی بوده و از قبل با مهیا کردن شرایط فیزیکی جاد‌ه‌ها جهت استفاده هموطنان تلاش مناسبی داشتند.
حسن نیا، ضمن آرزوی سفری خوش و ایمن برای همه مسافران در طول جاده‌های کشور در ایام نوروز، ازهموطنان درخواست کرد اطلاعات مربوط به وضعیت ترافیکی محورهای جاده‌ای را از طریق تلفن گویای ۱۴۱، سایت ۱۴۱، اپلیکیشن ۱۴۱ و پیام کوتاه ۱۰۰۰۱۴۱ مرکز مدیریت‌ راه‌های کشور دریافت نمایند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.