افزایش دوربین های کنترل جاده‌ای در سیستان و بلوچستان

رئیس پلیس راه استان سیستان و بلوچستان از افرایش دوربین‌های کنترل سرعت در ایام نوروز در جاده‌های سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایسنا، سرهنگ «بهروزی‌زاده» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۲۴ اسفند ماه تا ۱۷ فروردین سال آینده هر گونه عملیات عمرانی در جاده‌های استان ممنوع می‌شود.

وی افزود: در ایام نوروز خودروهای امدادی در جاده‌ها برای خدمت‌رسانی به مسافران حضور دارند هم‌چنین در این راستا تابلوهای هشداردهنده جاده‌ای نصب و تعویض می‌شود.

رئیس پلیس راه استان سیستان و بلوچستان با بیان این‌که اکثر محورهای استان دوطرفه هستند به رانندگان توصیه کرد: با سرعت مطمئنه برانند و در صورت خواب‌آلودگی و خستگی رانندگی نکنند.

بهروزی‌زاده خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان از جمله استان‌های پرحادثه کشور در تصافات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.