به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایلنا ، عزیز صدرنژاد رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت:همزمان با بحران آلودگی هوا و ضرورت خروج تاکسیهای فرسوده از ناوگان حمل و نقل درون شهری، مراحل اسقاط بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو فرسوده انجام گرفت.
این مسئول با اشاره به تاثیر وضعیت ظاهری تاکسیها بر روی مناظر و معابر شهری گفت: از تعداد ۴۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده که قاطبه آنها به لحاظ ظاهری وضعیت نامناسبی داشتند و مراحل اسقاط آنها طی شد، ۱۵۰ دستگاه تاکسی جدید در سه ماه گذشته وارد ناوگان شدند و مابقی نیز تا پایان سال و به تناسب عزم مالکان آنها در اتمام مراحل نوسازی، به خطوط تاکسیرانی(خطی و گردشی) اضافه خواهند شد.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر در ادامه گفت: طرح اسقاط تاکسیهای فرسوده و اعطاء وام نوسازی به آنها برای این سازمان از اهمیت ویژهای برخوردار است، چرا که فعالیت تاکسیها در سطح شهر سهم قابل توجهی از افزایش میزان آلایندگیها را شامل می شود و ما عزم جدی در خصوص کاهش هرچه بیشتر این میزان از آلاینده ها را داریم که نوسازی تاکسی ها یکی از اقدامات موثر در این خصوص است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.