به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم، سباستین لوب، راننده فرانسوی تیم پژو اعلام کرد که مسابقات رالی داکار ۲۰۱۸، برای او بسیار حیاتی است و او باید قهرمان شود چون این خودروساز فرانسوی دیگر قصد حضور در رالی داکار را ندارد.
تیم پژو که در سالهای۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ با استفان پیترهانسل به عنوان قهرمانی رالی داکار رسیده بود، رالی ۲۰۱۸ را آخرین سال حضور خود در این مسابقات اعلام کرده بود.
پژو در رالی داکار ۲۰۱۸ با ۴ خودرو «۳۰۰۸DKR ماکسی چلنجر» به رانندگی سباستین لوب، استفان پیترهانسل، کارلوس ساینس و سیریل دسپره در مسابقات امسال شرکت خواهند کرد.
لوب ۴۳ ساله که ۹ قهرمانی در مسابقات رالی قهرمانی جهان دارد در سال ۲۰۱۸ در مسابقات جهانی «رالی کراس» با تیم پژو و در ۳ مرحله از رالی قهرمانی جهان برای تین سیتروئن به میدان خواهد رفت.
مسابقات رالی داکار از ۲ روز دیگر به مدت ۲ هفته در کشورهای بولیوی، پرو و آرژانتین برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.