به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، سید محمد محمودینژاد، رئیس مرکز مدیریت اورژانس دزفول افزود: در نیمه نخست امسال حدود ۶۰هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول گرفته شده که این نشان از اعتماد مردم به این مجموعه دارد.
وی در ادامه بیان کرد: در این مدت ۵۹ هزار و ۴۶۴ تماس تلفنی با اورژانس ۱۱۵ شهرهای شوش، دزفول و گتوند برقرار شد که با این تماس ها ۱۶ هزار و ۸۸۸ مأموریت اورژانس انجام شده است.
رئیس مرکز مدیریت اورژانس دزفول تعداد مصدومان انتقالی به بیمارستان را در این مدت ۱۲ هزار و ۴۰۷ مورد اعلام و تصریح کرد: از این تعداد هفت هزارو ۸۵۴ مأموریت درون شهری، چهار هزار و ۵۰۱ مأموریت جادهای و ۵۲ بیمار نیز توسط اورژانس هوایی به بیمارستان اعزام شده اند.
محمودینژاد با اشاره به اینکه بیشترین آمار حوادث ترافیکی استان مربوط به موتورسیکلت بوده است، افزود: از مأموریتهای انجام شده ۲ هزار و ۴۱۶ مأموریت مربوط به تصادفهای موتوری بوده است.
وی در ادامه تأکید کرد: در نیمه نخست امسال ۶ هزار و ۳۶۰ مورد مأموریت غیرتصادفی شهری و چهار هزار و ۹۳۸ مورد مأموریت غیرتصادف جادهای انجام شده است و همچنین در این مدت، ۲ هزار و ۱۶۲ مورد تصادف جادهای و سه هزار و ۴۲۸ مورد تصادف شهری اتفاق افتاده است.
رئیس مرکز مدیریت اورژانس دزفول در برنامه رادیو سلامت گفت: بهرهبرداری از سه پایگاه اورژانس را از دیگر فعالیتهای انجام شده در نیمه نخست امسال عنوان کرد و افزود: در این مدت یک هزار و ۹۳۳ مورد مشکل قلبی، ۱۶۹ مورد مسمومیت، یک هزار و ۱۸۷ مورد سقوط ،۱۲۹ مورد حادثه ویژه، ۸۵۰ مورد مشکل تنفسی، ۱۸۷ مورد زنان و زایمان و ۲۳ مورد غرق شدگی توسط اورژانس ۱۱۵ شهرهای دزفول، شوش و گتوند انجام شده است.
یادآور می شود، علاقه مندان برای شرکت در نخستین جشنواره کشوری «پیشگیری از سوانح و حوادث » می توانند آثار خود را تا یکم آذر ماه به دبیرخانه جشنواره به نشانی info@jpsh.ir یا سایت جشنواره به نشانی www.jpsh.ir ارسال کنند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.