مدیرعامل فیات-کرایسلر:

هر دستگاه فیات ۵۰۰e برای ما ۲۰ هزار دلار هزینه دارد

فیات-کرایسلر مدعی شد که فیات ۵۰۰e الکتریکی پس از گذشت چهار سال از عرضه به بازار هنوز به سوددهی نرسیده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، سرجیو مارچیونه مدیرعامل فیات-کرایسلر طی سخنانی در ایتالیا مدعی شد که هر دستگاه فیات ۵۰۰ تمام الکتریکی برای این شرکت ۲۰ هزار دلار دلار هزینه دارد.

مدیرعامل فیات-کرایسلر در سال ۲۰۱۴ گفته بود که تولید هر دستگاه فیات ۵۰۰e ۱۴ هزار دلار هزینه دارد.

مشخص نیست که آیا این سخنان تازه بیانگر افزایش ضرر فیات-کرایسلر در تولید این خودرو الکتریکی است یا یک بازبینی هزینه پس از گذشت چهار سال از تولید این خودرو است؟

مارچیونه افزود: بدلیل چارچوب زمانی انتخاب شده در اروپا، ما باید به سمت خودروهای الکتریکی برویم. اما اگر شما این را از من بخواهید پاسخ من منفی است.

مدیرعامل فیات از خودروسازان مطرح خواست که اگر نمیخواهند از تازه واردهایی همچون تسلا عقب بیفتند، تصمیم گیری در این زمینه را سرعت ببخشند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.