به مناسبت عید سعید فطر

فروش ویژه محصولات برلیانس آغاز شد

گروه خودروسازی سایپا در نظر دارد خودروهای برلیانس H۲۲۰ و H۲۳۰ را به صورت نقدی و اقساطی ویژه عید سعید فطر به متقاضیان عرضه نماید.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ،مدیر بازاریابی و پیشبرد فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا با اعلام این خبر گفت: از روز چهارشنبه ۳۱خردادماه سال جاری فروش ویژه برلیانس سری H۲۰۰ محصول جدید پارس خودرو درنمایندگی های مجاز گروه خودرو سازی سایپا در سراسر کشور آغاز خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر این خودرو به میزان قابل توجهی داخلی سازی شده و شرکت پارس خودرو تعهد دارد که این محصول را همچون سایر محصولات تولیدی خود با بالاترین میزان کیفیت و رضایت تحویل مشتریان دهد.
تقوی با بیان این مطلب که برلیانس سری H۲۰۰ با توجه به قیمت مناسب و طراحی زیبا توانسته نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کند تصریح کرد: طراحی برلیانس سری H۲۰۰توسط شرکت فارینای ایتالیا انجام گرفته که در دو مدل H۲۲۰ و H۲۳۰, با گیربکس دستی و AMT به صورت فروش ویژه به هموطنان عزیز عرضه خواهد شد.
علاقمندان به محصولات پارس خودرو می توانند جهت ثبت نام و یا کسب اطلاع بیشتر به نمایندگی های مجاز گروه خودورسازی سایپا و یا نشانی www.saipagroup.ir" مراجعه کنند.
گفتنی است موتور با عملکرد بالا مجهز به VVT، گیربکس ۶ سرعتهAMT، سیستم فرمان الکتریکی هوشمند (EPS)، سیستم ترمز ABS و EBD، سانروف و استاندارد آلایندگی یورو ۴ EOBD از ویژگی های برلیانس سری H۲۰۰ است.
شرایط فروش فوری و پیش فروش برلیانس H۲۰۰ ویژه عید سعید فطر از ساعت ۱۵ مورخ ۹۶/۰۳/۳۰ تا تکمیل ظرفیت به شرح ذیل اعلام می گردد:

توضیحات مهم:

۱ .مشتریان محترم در انتخاب رنگ ثبت نامی دقت نمایند، امکان تغییر رنگ میسر نمی باشد.

۲ .کلیه روش های پیش فروش دارای امکان خرید انصرافی می باشند.

۳ .تمامی روش های پیش فروش با قیمت روز می باشند و مابقی قیمت خودرو براساس قیمت زمان تحویل مشخص می گردد.

۴ .در پیش فروش های اعتباری در زمان صدور دعوتنامه کلیه مشتریان اعتبارسنجی خواهند شد و در صورت عدم تایید، از اعطای تسهیلات به متقاضی خودداری خواهد شد و مشتری محترم می بایست نسبت به تکمیل مابه التفاوت به صورت نقدی اقدام نماید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.