استقرار ۱۰۰ نفر نیروی پیاده

اعمال تمهدیدات ترافیکی در شب‌های قدر

رئیس پلیس راه استان البرز تمهیدات ترافیکی در شب های قدر را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، سرهنگ همایون شریفی از اجرای تمهیدات ترافیکی البرز در شب های قدر خبر داد و اظهار کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی البرز تمهیدات ترافیکی ویژه ای را برای شب های قدر در نظر گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه این دسته از اقدامات برای رفاه و آرامش بیشتر مردم و روزه داران که در مساجد و هیئت ها به سر خواهند برد تدارک دیده شده است، افزود: اکیپ هایی چون پاس های پیاده، پاس های موتوری وخودرویی در مقابل امامزاده ها، حسینه ها، مساجد و تکایا مستقر می شوند.

وی بیان کرد: به منظور اجرایی شدن هر چه بهتر مراسم شب های قدر ۴۵۵ تیم خودرویی، ۱۲تیم موتورسوار و ۱۰۰ نفر پاس پیاده فعالیت خواهند داشت.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز در خاتمه با اشاره به اجرایی شدن طرح های ویژه ترافیکی از ابتدای ماه مبارک رمضان، گفت: با متخلفان در این حوزه در حیطه قانون برخورد خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.