به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از سایپا نیوز، آخرین جلسه بررسی و تشریح فعالیت های حوزه تامین و تولید در شرکت های زنجیره تامین و قطعه سازان با ارائه گزارش عملکرد برگزارشد.
معصوم نجفیان، مدیرعامل سازه گستر با اشاره به روند تولید در سال ۹۵ و رسیدن به تولید ۵۷۰ هزار دستگاه خودرو گفت: باتوجه به مشکلات در شش ماه نخست سال جاری روند تولید از ۴۰ هزاردستگاه در ماه آغاز شد و این تعداد در ۶ ماه دوم به ۶۰ هزاردستگاه رسید.
وی افزود: در ابتدای سال ۹۵ برنامه طرح تحول در شرکت سازه گستر با هدف ارتقاء جایگاه برند سازمانی، تعالی سرمایه های انسانی و مشارکت همه لایه های سازمانی آغاز شد و رسیدن به جایگاه فعلی منتج از اجرای صحیح این برنامه توسط تمامی همکاران بود.
مدیرعامل سازه گستر با تاکید بر شروع هوشمندانه تولید در سال آتی یاد آور شد: اقدامات شایسته ای در حوزه های تامین و برنامه ریزی سازه گستر صورت گرفته و با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی و نیاز هموطنان به خدمات و تامین به موقع قطعات مورد نیاز در این زمینه نیز کارهای قابل تقدیری انجام شده تا هموطنان عزیز بتوانند سفر بدون دغدغه ای را داشته باشند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.