نمایشگاه خودرو تهران – شهر آفتاب(۴۹)

رونمایی از دو محصول جدید کارمانیا در شهر آفتاب

: روز گذشته در نمایشگاه خودرو تهران، این خودروسازی دو خودرو f۳ و SONG در نمایشگاه خودرو تهران رونمایی کرد.

نمایشگاه خودرو تهران – شهر آفتاب(۴۹)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، خودرو f۳ در دو مدل اتومات و دستی طراحی شده و هر دو مدل از موتور ۱۵۰۰ CC  در کنار ۴ سیلندر خطی بهره می‌برند. این خودرو با توان ۱۰۷ اسب بخار در نهایت ۱۷۰ کیلومتر سرعت دارد.
دیگر محصول جدید این خودروسازی نیز از ۴ سیلندر خطی و موتور ۲۰۰۰ CC تربو شارژ بهره می‌برد و حداکثر سرعت این خودرو ۲۰۳ اسب بخار است. این خودرو فقط در نوع اتوماتیک عرضه می‌شود  و گیربکس ۶ سرعته و ۲ کلاژ و قابلیت تیترونیک برای راننده فراهم آورده است.
در حاشیه این مراسم رونمایی، پویا سالاری، مدیرعامل این شرکت با بیان این که یک سال از اولین رونمایی این محصول می‌گذرد، اظهار داشت: این شرکت همواره به دنبال عرضه خودرو با کیفیت است .
وی ادامه داد: شرکت BYB چین در عرضه خودروهای برقی و هیبریدی توانایی بالایی دارد و حجم قابل توجهی از محصولات برقی این شرکت در بازارهای جهانی به فروش رسیده است.
مدیرعامل کارمانیا تاکید کرد: صبح امروز ۱۳ مرکز خدمات پس از فروش در ایران راه اندازی شد و برای تعطیلات نوروز برنامه ویژه‌ای برای دارندگان محصولات این شرکت در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.