نمایشگاه خودرو اصفهان ۹۵ (۱۶)

رونمایی از محصول جوان پسند و جدید ام وی ام در اصفهان

شرکت مدیران خودرو با رونمایی از مدل X۲۲ در نمایشگاه خودرو اصفهان ، سبد محصولاتش را کامل کرد تا با ورود X۲۲ نسل جوان و خانواده ها با گزینه ای جدید در کلاس خودروهای کراس اوور با برند ام وی ام آشنا شوند.

نمایشگاه خودرو اصفهان ۹۵ (۱۶)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، این محصول جدید به عنوان کوچک‌ترین عضو از چهارمین نسل شاسی‌بلند‌های چری چین شناخته می‌شود که پس از بلوغ طی ۱۰ سال از ۲۰۰۶ تا کنون به جایگاه فعلی رسیده‌اند. تغییرات اساسی در طراحی ظاهری این مدل نسبت به تولیدات گذشته چری و ام‌وی‌ام در کنار آپشن‌های قابل توجه ظاهری مانند رینگ آلومینیومی ۱۶ اینچ ، بدنه دو رنگ با سقف و ستون‌های مشکی ، چراغ‌های LED عمودی روشنایی در روز(DAYLIGHT) و ارتفاع قابل توجه این مینی‌کراس جدید در مقایسه با مینی‌کراس‌هایی که بیش‌تر به سمت خودرو‌های هاچ‌بک متمایل بوده‌اند ، X۲۲ را به خودرویی ایده‌آل برای نسل جوان بازار ایران تبدیل می‌کند که در عین حال با بهره‌گیری از امکانات قابل توجه در کابین که نسبتا مشابه تیگو۵ و X۳۳ s است و همچنین فضای بار ۴۲۰ لیتری در کنار فضای قابل توجه سرنشینان ، می‌تواند انتخاب ایده‌الی برای خانواده‌ها نیز باشد.
X۲۲ با پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۰۵ اسب بخاری و در دو مدل با گیربکس ۵ سرعته دستی یا ۴ سرعته اتوماتیک قابل عرضه به مشتریان است.پیشرانه این خودرو با بهره‌گیری از تکنولوژی زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها مصرف سوخت ترکیبی این مینی‌کراس ۱.۲ تنی را برای مدل دستی و اتوماتیک به ترتیب به ۵.۹ و ۶.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر می‌رساند.
X۲۲ با ارتفاع ۱۵۷۰ میلیمتری ، قدی مشابه پژو ۲۰۰۸ دارد و از هاچ‌بک های تبدیل شده به کراس‌اوور چینی حدود ۳ تا ۵ سانتیمتر بالاتر قرار می‌گیرد.نقطه قوت دیگر X۲۲ در جلوه ظاهری و همچنین افزایش ایمنی در مسیر‌های خارج از جاده ارتفاع ۱۸.۶ سانتیمتری از سطح زمین است که در مقایسه با ارتفاع ۱۶.۶ سانتیمتری مینی‌کراس‌های هموطنش موجب بالاتر ایستادن کف این خودرو از سطح زمین می‌شود.در نمای ظاهری بر خلاف عمده خودرو های چینی تایر‌های ۲۰۵/۵۵R۱۶ با رینگ‌های اسپرت برای بدنه خودرو کوچک به نظر نمی‌رسد و ایده استفاده از چراغ‌های Daylight عمودی نیز نمایی متفاوت به دماغه این خودرو بخشیده است.
X۲۲ در تیپ نرمال با گیربکس دستی ۵۶.۷ میلیون تومان قیمت گذاری شده است و قیمت آن با گیربکس دستی در تیپ اسپرت به ۵۸.۲ میلیون تومان می رسد.مدل اتوماتیک نیز در تیپ نرمال و اسپرت به ترتیب ۶۴.۷ و ۶۶.۲ میلیون تومان قیمت دارد.هر ۴ تیپ این کراس اوور جدید با پیش پرداخت ۱۴ تا ۱۶.۵ میلیون تومان و بازپرداخت مابقی قیمت در اقساط ۱۲ ، ۱۸ یا ۲۴ ماهه هم اکنون قابل انتخاب هستند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.

  1. محمدحسن علیمحمدی

    درد دل معلول جسمی حرکتی و بیمار تنفسی با مدیران خودروساز و واردکنندکان خودرو
    ننگ بر خودروسازانی که افراد معلول کشورش پیاده و افراد سالم سواره هستند
    ننگ بر خودروسازانی که برای افراد معلول کشورش شرایط آسانی برای خودرو دار شدنشان در نظر نمیگیرد
    ننگ بر خودروسازی که پول در الویت است تا آسایش و آرامش معلول کشورش
    از مسئول سایت تقاضا دارم با توجه به حس همنوعی و انساندوستی و برای حمایت از معلولین منتشر نماید
    با تشکر