فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز خبر داد:

دستگیری باند سارقان حرفه ای و توقیف ۵۹خودرو و موتورسیکلت در تبریز

فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز از دستگیری باند سارقان حرفه ای موتورسیکلت و نیز توقیف ۵۹ خودرو و موتورسیکلت هنجارشکن در این شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل ازمهر، سرهنگ فرهنگ نوروزی ظهر پنجشنبه به خبرنگاران گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت و قطعات موتورسیکلت در منطقه ای از تبریز، شناسایی سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار ویژه پلیس تبریز قرار گرفت و ماموران کلانتری ۲۱ شهرک ارم، با انجام تحقیقات پلیسی موفق شدند باند سارقان را شناسایی کرده و آنها را هنگام پرسه زنی اطراف موتورسیکلت های پارک شده، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.

وی همچنین تصریح کرد: متهمان که در ابتدا منکر هرگونه جرم بودند، در بازجویی تکمیلی با توجه به شواهد و قرائن موجود لب به اعتراف گشوده و به ۱۱ فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز به توقیف ۵۹ دستگاه خودرو و موتورسیکلت هنجارشکن در این شهر نیز اشاره کرد و افزود: این اقدام در قالب طرح ویژه نظارت و کنترل بر گاراژها، خیابان‌ها، محله‌ها برای ارتقاء امنیت اجتماعی در تبریز صورت گرفته است.

وی افزود: ماموران در اجرای این طرح ۵۹ دستگاه خودرو و موتورسیکلت که فاقد مدارک یا کلاه ایمنی و هنجارشکن بودند توقیف و به پارکینگ منتقل دادند.

نوروزی در پایان اظهار داشت: پلیس با هنجارشکنان و برهم زنندگان نظم و امنیت مردم، با قاطعیت برخورد خواهد کرد و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، آن را با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مطرح نمایند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.