مازراتی، گیبلی و کواتروپورته ها را برگردانید!

شاخه‌ی آمریکای شمالی مازراتی فراخوانی را برای مدل‌های گیبلی و کواتروپورته ساخته شده در سال ۲۰۱۴ را در نظر گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو » به نقل از صبحانه، شاخه‌ی آمریکای شمالی مازراتی فراخوانی را برای مدل‌های گیبلی و کواتروپورته ساخته شده در سال ۲۰۱۴ را در نظر گرفته است.

در خودروهای یاد شده‌ای که در تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۳ تا ۲۸ فوریه‌ی ۲۰۱۴ ساخته شده‌اند و به گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک مجهز هستند، ممکن است که حالت پارک گیربکس به خوبی عمل نکند و باعث گمراهی رانندگان شود و در این حالت خودرو شروع به حرکت نماید.

NHTSA در توضیح این فراخوان این‌گونه گفته است: «رانندگان فکر می‌کنند که گیربکس خودرو در حالت پارک است و شاید در هنگام ترک خودرو باعث زخمی شدن آن‌ها گردد، این در حالی است که خودرو روشن است و ترمزدستی درگیر نشده است.»

اما خودروساز هنوز هیچ گزارشی را از تصادف و یا جراحتی را درباره‌ی ۱۳۰۹۲ دستگاه خودروی تحت تأثیر این قضیه دریافت نکرده است. مالکان این خودروها از این ماجرا مطلع خواهند شد و برای تعمیر نرم‌افزاری و ارتقای آن که هم‌اکنون در حال توسعه است راهنمایی خواهند شد. اولین خبررسانی دراین‌باره در اول جولای صورت می‌گیرد و دومین آگاه‌سازی نیز پس از در دسترس بودن نرم‌افزار صورت خواهد گرفت.

این دومین فراخوانی به این دلیل در دو ماه گذشته است که خودروهای ساخته شده توسط فیات کرایسلر را دربر می‌گیرد. فراخوان قبلی حدود ۱.۱ میلیون خودروی این کمپانی را تحت تأثیر قرار داد و طبق خبرهای رسیده در آن زمان ۳۰۸ گزارش از خسارت،۲۱۲ تصادف و ۴۱ زخمی به دست کمپانی رسیده بود.

علاوه بر موارد فوق، مازراتی گیبلی و کواتروپورته اوایل امسال نیز برای تعمیر سیستم تعلیق عقب و ریسک شتاب‌گیری غیرعمدی فراخوان شده بودند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.