توقیف وسایل نقلیه متخلف در آباده

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان آباده از توقیف ۳۴ دستگاه وسیله نقلیه در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ اسماعیل زراعتیان گفت: در پی اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان آباده، موتور سیکلت ها و خودروهایی که با هر گونه حرکات غیر متعارف و ترددهای نابجا، امنیت شهروندان را به مخاطره انداخته بودند توقیف و روانه پارکینگ شدند.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح  تعداد ۳۱ دستگاه موتورسیکلت و ۳ دستگاه خودرو متخلف توقیف و پس از بررسی و احراز تخلف، به پارکینگ منتقل شدند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان آباده اظهار کرد: از آنجایی که احساس امنیت فراتر از امنیت بوده و تداوم و پایداری این فضا از نظر شهروندان بسیار حائز اهمیت است، به متخلفان و خاطیان حریم قانون اخطار داد: پلیس با تمام تلاش خود در راستای ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی شهروندان گام برداشته و از همشهریان درخواست می شود؛ هر گونه تخلف و مزاحمت از ناحیه قانون شکنان را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.