به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از لفتلین نیوز، گام بعدی در برنامه عرضه مدلهای جدید مرسدس، شامل عرضه ۱۰ خودروی جدید قبل از پایان سال جاری است.
یکی از این خودروها نسل بعدی E۶۳ است. مرسدس-بنز این خودرو را برای رقابت با ب ام و M۵ در نظر گرفته است. انتظار میرود در این خودرو از یک موتور چهار لیتری V۸ توربوشارژ با دو کمپرسور استفاده شود که نیرویی در حدود ۵۵۰ تا ۵۸۰ اسب بخار تولید خواهد کرد. نیروی موتور هشت سیلندر این خودرو به وسیله یک گیربکس اتوماتیک به چهار چرخ خودرو منتقل خواهد شد.
این GLC تقریبا از همان پیشرانه مشابه E۶۳ بهره خواهد برد و به معنی اینست که مدل GLC۴۳ که اخیرا رونمایی شده و تصویر آن را مشاهده میکنید برای مدت طولانی در صدر این سری قرار نخواهد گرفت.
همچنین گمان میرود AMG در مراحل پایانی تکامل جدی سری GT موسوم به GT R است که گمان میرود تابستان امسال رونمایی شود.
AMG قصد دارد شکاف بین خودروهای تحت برند خود با مدلهای مرسدس- بنز را بیشتر کند. AMG اولین نمایشگاه خود در ژاپن را افتتاح خواهد کرد و به دنبال افتتاح دومین فروشگاه خود در استرالیا(بزرگترین بازار خود) است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.