مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان:

۷۰ کیلومتر جاده‌ چهار خطه سال ۹۵ در استان لرستان به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان گفت: ۷۰ کیلومتر جاده‌ چهار خطه سال ۹۵ در استان لرستان به بهره‌برداری می‌رسد و اکنون عملیات اجرایی آن حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از تسنیم، از خرم‌آباد شهرام ملکی در جلسه پیگیری مصوبات سفر که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد چهار خطه کردن خرم‌آباد به مرکز شهرستان‌ها را ازجمله مصوبات سفر هیئت دولت به استان دانست و اظهار داشت: تعهد دولت برای عملیات اجرایی این چهار خطه‌ها ۲۷۵ میلیارد تومان بوده که در سال ۹۳، ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ردیف آن و ماده ۱۸۰ اخذ شد.

وی افزود: امسال نیز با پیگیری‌های استاندار لرستآن‌که از طریق سازمان مدیریت انجام شد اعتبار ردیف آن‌که ۳۸ میلیارد تومان بود ۵۰ درصد تخصیص یافت و ۵۸ میلیارد تومان دیگر نیز از محل اسناد خزانه دریافت کردیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان  عنوان کرد: برای عملیات اجرایی چهار خطه‌های استان حدود ۱۲۶ میلیارد تومان در سال ۹۳ تخصیص یافت و امسال نیز ۷۶ میلیارد تومان نقدینگی گرفتیم.

وی با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات چهار خطه‌های استان در سال ۹۳ و ۹۴ مجموعاً حدود ۱۵۸ میلیارد تومان بوده است بیان کرد: مانده تعهد  برای سال ۹۵، ۱۲۴ میلیارد تومان است.

ملکی تصریح کرد: از مبلغ ۱۲۴ میلیارد تومان ۴۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در لایحه آمده که امیدواریم تصویب شود و  برای ۳۰ میلیارد تومان مابقی نیز سال آینده از محل اعتباراتی که تحت عنوان اسناد خزانه پیش‌بینی‌شده دریافت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از ۱۲۴ کیلومتر چهار خطه که در تعهد بوده تاکنون ۵۶ کیلومتر انجام‌شده و ۷۰ کیلومتر مابقی نیز حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به‌ طور حتم در سال ۹۵ به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در رابطه با اجرای باند دوم محور بروجرد-زالیان گفت: ۱۱کیلومتر تعهد ما بوده که در سفر هیئت دولت بناشده هشت میلیارد تومان کمک کنند که از این مبلغ تاکنون پنج میلیارد و ۹۰۰ تخصیص‌یافته و پیش‌بینی می‌شود تا چهارماهه نخست سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی در رابطه با عملیات اجرایی بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهرستان بروجرد اظهار داشت: ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آن لحاظ شده بود و تاکنون عملیات اجرایی آن نزدیک به ۶۴ درصد  پیشرفت فیزیکی دارد.

ملکی افزود: پروژه بیمارستان شهرستان بروجرد اکنون فعال است اما این پروژه مشکل تخصیص اعتبار دارد که اگر تخصیص انجام شود پیش‌بینی می‌شود تا نیمه اول سال ۹۵ به بهره‌برداری برسد.

وی عنوان کرد: کار بیمارستان۹۷ تخت خوابی شهرستان الیگودرز نیز به اتمام رسیده و تنها مبلغی از مطالبات پیمانکار باقی‌مانده که بر اساس روال کار پرداخت آن انجام می‌شود.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.