چشم‌غُره نیسان به F-۱۵۰ Raptor فورد!

به گزارش عصر خودرو: سال گذشته که نیسان در نمایشگاه بین‌المللی خودرو دیترویت از تایتِن XD جدیدش رونمایی کرد، یک چیز کاملا مشخص بود و آن، چشم‌غره ای بود که نیسان با این ساخته جدید به فورد و F-۱۵۰ بی‌رقیبش رفت.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، پس از یک سال، نیسان در دیترویت از مفهومی آدرنالین‌سازی برپایه تایتِن XD رونمایی کرد که پیش‌نمایشی است از رقیبی سخت‌جان برای F-۱۵۰ Raptor ویرانگر فورد.
Titan Warrior نیز همچون F-۱۵۰ رپتور، برای سواری تهاجمی گرفتن در مسیر های خارج از جاده خلق شده، با پیکره ای پهن‌تر شده و چهره ای به مراتب وحشی تر و کاملا متفاوت از خودرویی که برپایه آن توسعه یافته. همچنین سوار بر چرخ های ۱۸ اینچی سفارشی پوشش یافته با تایر های غول‌پیکر آفرود به قُطر ۳۷ اینچ، تایتِن ووریر ارتفاع سواری بیشتری به نسبت تایتن XD های استاندارد دارد. مجموعه موتور و گیربکس، نسبت به ترکیب نیروگاه V۸ ۵.۰ لیتری توربودیزل متصل به گیربکس ۶ سرعته اتومات که در تایتن XD استاندارد، ۳۱۰ اسب‌بخار قدرت و ۷۵۲ نیوتن‌متر گشتاور بیشینه تولید می کند، تغییری نکرده اما فنربندی در تایتن ووریر با مجموعه ای کاملا کوک شده برای سواری های تحت فشار آفرود تعویض شده که قطعا خارج از جاده، توان مانورپذیری بسیار بالایی به این هیولای صحرا می دهد.
نیسان هنوز برنامه ای برای تولید تایتن ووریر اعلام نکرده اما اگر چراغ سبز به تولید آن بدهد، بهتر می تواند رو در روی فورد و F-۱۵۰ محبوبش، رجز بخواند.

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.