در نشست خبری ایام دهه فجر و ۲۲ بهمن

مترو و اتوبوس فردا و ۲۲ بهمن رایگان است

معاون خدمات شهری شهرداری تهران از خدمات‌دهی رایگان مترو و اتوبوس و راه‌اندازی کاروان گل در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از نسیم، مجتبی عبداللهی در نشست خبری ایام مبارک دهه فجر و ۲۲بهمن با اشاره به اینکه در سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همانند سنوات قبل کمیته اجرایی تشکیل‌شده است، اعلام کرد: این کمیته متشکل از کمیته فرهنگی و دانش آموزان، تبلیغات و فضاسازی، انجمن و هیات ها و کانون‌های فرهنگی و همچنین نیروهای مسلح است که بیشترین کار اجرایی با مسئولیت شهرداری تهران است.

عبداللهی همچنین از حضور ۱۲۶ گروه عملیاتی و ۱۵۳ دستگاه موتورسیکلت آتش‌نشانی در این مراسم خبر داد و گفت: در روزهای ۱۲و ۲۲بهمن مترو به‌صورت رایگان فعالیت می‌کند و سرفاصله حرکت قطارها نیز به حداقل دو دقیقه خواهد رسید .همچنین ۷۰ تاکسی ون و تعداد زیادی تاکسی‌سواری هم شهروندان را جابجا می‌کنند.

وی ادامه داد: اتوبوس‌ها هم به‌صورت رایگان برای جابه‌جایی مردم فعال خواهند بود .این در حالی است که از میدان‌های اصلی پایتخت همچون پایانه خاوران، میدان راه‌آهن، شهرک شهید باقری، شهرک ولیعصر و شهرک شهید محلاتی اتوبوس زائرین را از ساعت ۷ تا ۹ صبح به بهشت‌زهرا(س) انتقال می‌دهد.

عبداللهی با اشاره به فعالیت ۱۰کارگروه به مسیرهای راهپیمایی افزود: امسال نیز ده مسیر راهپیمایی در شهر تهران برای روز ۲۲ بهمن مشخص‌شده است. به همین منظور نورپردازی و آذین‌بندی شهر تهران و برگزاری جشنواره بین‌المللی نوآرایی با ۴۰۰ اثر داخلی و ۶۰ اثر خارجی در مناطق ۲۲ گانه انجام‌شده است.

معاون خدمات شهری شورای شهر تهران تأکید کرد: طراحی جایگاه جلوس حضرت امام (ره) و تزیین برج آزادی به مناسب روز ۲۲ بهمن از دیگر برنامه است البته به پرواز درآوردن بادکنک و بالن‌های تزیینی با شعارها انقلابی، مراسم ملی بزرگداشت لحظه ورود حضرت امام(ره) در۱۲ بهمن‌ماه در بهشت‌زهرا (س)، گل‌باران کردن قطعات شهدا و راه‌اندازی کاروان گل در شهر تهران از دیگر اقدامات تعریف‌شده است.

عبداللهی با اشاره به برگزاری ۴ هزار مراسم در محلات شهر تهران یادآور شد: ۶۰ ایستگاه فرهنگی نیز در مسیر راهپیمایی به شهروندان خدمات‌رسانی خواهند کرد

 

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

سرفاصله حرکت قطارها به ۲ دقیقه خواهد رسید

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.