آیت الله هاشمی رفسنجانی:

۲.۵ میلیون موتورسیکلت مزاحم در تهران تردد می‌کند

برجام کار بزرگی بود اما در زمان قطعنامه ۵۹۸ از جهاتی وضع ما بهتر بود چرا که این قدر انحراف، فساد اداری در همه بخش‌ها وجود نداشت و ما مقروض نبودیم.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، برجام با تلاش دو ساله کار را به جایی رساند که در همه دنیا جز اسرائیل و جمهوری‌خواهان و بعضی از دلواپسان داخلی خوشحال شدند و ما باید افتخار کنیم به کاری که خودمان کردیم.
چند سال پیش یک حرف مهمی رهبری زدند در مورد کرسی‌های آزاد اندیشی ولی نه خود پیگیری کردند و نه آنها که خیلی ذوب در ولایت هستند.
وقتی برجام یک به نتیجه رسید ۶۰درصد نامزدها را از انتخابات کنار گذاشتند اینطور که نمی‌شد بسیاری از دانشمندان ثروت دارند و چون می‌دانند ثروت چیست و علم کدام است آن را در حوزه دانش‌ سرمایه‌گذاری می‌کنند.
حالا بعضی می‌گویند چون قلب راکتور اراک بیرون آمده قلب ما هم از ناراحتی بیرون می‌آید اما امروز وضع هسته‌ای ما به مراتب بهتر است.
 سال ۹۱ و ۹۲ ، ۱۵۰ هزار مغز از کشور رفته‌اند که اینها مغزهای اساسی بودند.
 ۲.۵ میلیون موتورسیکلت مزاحم در تهران تردد می‌کند ما می‌توانیم تردد آنها را ممنوع کرده و با برقی جایگزین کنیم.

 

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.